- 23,850
- 14,605
- 113
20 20 34 31 6 2 11 son sayılarGörmeden nasıl söyleyim kanka hayatımız 0 olmuş vur zero böyleye 12 4 arasına komşulu al
20 20 34 31 6 2 11 son sayılarGörmeden nasıl söyleyim kanka hayatımız 0 olmuş vur zero böyleye 12 4 arasına komşulu al
17 8 1020 20 34 31 6 2 11 son sayılar
Yok be kardeşim zaten 500 tl çekmişsin bak kumarına senSınır sayılardan koydum yaptım 5k. Öderse ibanın var bende @Enişte biz bu işin vakkosuyuz
2 maça sallarım enişte ne olur bu paradan. Sen yakında milyoner olacan " lan ne delikanlı adam 3 kuruş alıyor yine de dağıtıyor " de arkamdan da o gün beni unutma 🤣Yok be kardeşim zaten 500 tl çekmişsin bak kumarına sen
Sen almıyorsam @berdus27 verekYok be kardeşim zaten 500 tl çekmişsin bak kumarına sen
İsminin hakkını veriyor mu metinimSen almıyorsam @berdus27 verek
Var ama elden veriyolarNesine de kayıp bonusu var mıydı
Elimize hep veriyor zatenVar ama elden veriyolar
Süpriz at kanka 50 tl ile bir şey olmaz bir de millet uçuk kuponlar paylaşıyor onlara 50 tl bas arada dene yani tüpçüde yüksek kasan yoksa düz oynamanın pek mantığı yokElimize hep veriyor zaten
Aynen öyle bunda keyfi takilican ya öbür türlü çok zarar ettirir adamaSüpriz at kanka 50 tl ile bir şey olmaz bir de millet uçuk kuponlar paylaşıyor onlara 50 tl bas arada dene yani tüpçüde yüksek kasan yoksa düz oynamanın pek mantığı yok
Bir kere deneyim dedim altın çark diye bir oyun var 500 tl ile 0 verdi 50 kere bastım hepsi 0 10 liradan 🤣Aynen öyle bunda keyfi takilican ya öbür türlü çok zarar ettirir adama
MisalSüpriz at kanka 50 tl ile bir şey olmaz bir de millet uçuk kuponlar paylaşıyor onlara 50 tl bas arada dene yani tüpçüde yüksek kasan yoksa düz oynamanın pek mantığı yok
Aynen bu şekil oyna ama tek yatarsa para direkt 3-5k ya falan iner ulan o kadar deniyoruz bir tane gelmedi bi nefes alalım
Valla enişte şu 2.yarı kg var bahsi hoşuma gitti daha önce denemedim ama mantıklı geldi şimdi ilk yarı 3 0 ms 5 1 oluyır maç misal ordan para alınabilir haftasonu deneyecem 2.yarı kg varlı bi iki kuponAynen bu şekil oyna ama tek yatarsa para direkt 3-5k ya falan iner ulan o kadar deniyoruz bir tane gelmedi bi nefes alalım
Şeyler çok güzel oran veriyor daha 1 kere yakaladım başka tutan yok ilk yarı 2-0 ms 3-0Valla enişte şu 2.yarı kg var bahsi hoşuma gitti daha önce denemedim ama mantıklı geldi şimdi ilk yarı 3 0 ms 5 1 oluyır maç misal ordan para alınabilir haftasonu deneyecem 2.yarı kg varlı bi iki kupon