- 2,760
- 2,313
- 113
UzatmayinYa dayı para alışverişi yaptık . Karşılığını verdik elimize geçince . İstek yok talep yok kendi kendine kuruluyor. Çocuk daha inan şansını zorluyor. Vallahi kaybedecek bir şeyim yok .
UzatmayinYa dayı para alışverişi yaptık . Karşılığını verdik elimize geçince . İstek yok talep yok kendi kendine kuruluyor. Çocuk daha inan şansını zorluyor. Vallahi kaybedecek bir şeyim yok .
Sana şunu diyeyim konu kapansın. Seni bulacağım. Bulduğum da buraya kemiklerinin kırıldığı fotoları da atmayı ihmal etmeyeceğimden emin olabilirsin. Konuyu uzatırsan ailene kadar uzanan sorunlar oluşur. Çocuksun uzanıyorum. Burda beni bilen bilir tanıyan tanır. En başta @Hayat1kumar a sorabilirsin. Ama bu yazdıklarıni sana yedireceğimBenim de yok, istediğin zaman beklerim şuradan yalandan attım diye yazma tüm dm lerini gösteririm no Felan attığın da yok, Kolpacı seni, ve inan ki zaten sne takılacak bir adam değilsin, sineksin, pisliksin, son sözüm dür yazdıklarına da artık bakmayacağım.
Hiç yoktan ban yiyecekler simdiUzatmayin
Mafyamisin posi🤣🤣Sana şunu diyeyim konu kapansın. Seni bulacağım. Bulduğum da buraya kemiklerinin kırıldığı fotoları da atmayı ihmal etmeyeceğimden emin olabilirsin. Konuyu uzatırsan ailene kadar uzanan sorunlar oluşur. Çocuksun uzanıyorum. Burda beni bilen bilir tanıyan tanır. En başta @Hayat1kumar a sorabilirsin. Ama bu yazdıklarıni sana yedireceğim
DayakliklarHiç yoktan ban yiyecekler simdi
😆 😆 😆 😆Sana şunu diyeyim konu kapansın. Seni bulacağım. Bulduğum da buraya kemiklerinin kırıldığı fotoları da atmayı ihmal etmeyeceğimden emin olabilirsin. Konuyu uzatırsan ailene kadar uzanan sorunlar oluşur. Çocuksun uzanıyorum. Burda beni bilen bilir tanıyan tanır. En başta @Hayat1kumar a sorabilirsin. Ama bu yazdıklarıni sana yedireceğim
Beni panellemek ile tehdit ediyorsan, aynısı senin yedi sülalene olmasın dikkat et. Beni de bilen bilir.Sana şunu diyeyim konu kapansın. Seni bulacağım. Bulduğum da buraya kemiklerinin kırıldığı fotoları da atmayı ihmal etmeyeceğimden emin olabilirsin. Konuyu uzatırsan ailene kadar uzanan sorunlar oluşur. Çocuksun uzanıyorum. Burda beni bilen bilir tanıyan tanır. En başta @Hayat1kumar a sorabilirsin. Ama bu yazdıklarıni sana yedireceğim
Kardeş biraz daha uzatirsan 2nizde ban yiyceksiniz birazdanBeni panellemek ile tehdit ediyorsan, aynısı senin yedi sülalene olmasın dikkat et. Beni de bilen bilir.
Adam beni tehdit ediyor bir dur.Beyler muhabbet yeri değil bura
Sen bekle . Konuyu da kapatBeni panellemek ile tehdit ediyorsan, aynısı senin yedi sülalene olmasın dikkat et. Beni de bilen bilir.
Kardeş sen bir uza şuradan adamın ettiği tehditi görüyordun kes bir.Kardeş biraz daha uzatirsan 2nizde ban yiyceksiniz birazdan
Kusura bakma dostum . Ben konuyu kapattım. Uzatmasın kimseBeyler muhabbet yeri değil bura
Sahip çıksana milleteUzatmayin
Erol 1 gol attirSahip çıksana millete
ErokSahip çıksana millete
Baba kupon yatmadı mı zaten neyden bahsediyorsunSahip çıksana millete
Kaç ₺ düşüyorErol 1 gol attir
Bol şans4-5 adım