Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling akgul383 / Kasa:250 Hedef:—

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,500
1,489
113
Aman Akgülüm bu arada şu konuya damlayan bazı arkadaşlara hemen seriden ödülünü gönder de sonra beni seçmedin bana niye atmadın menfaatçi diye millet ağlamasın, gelecek bu kupooooon.

akgul383

Ya herro ya merro
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,354
2,886
113
Aman Akgülüm bu arada şu konuya damlayan bazı arkadaşlara hemen seriden ödülünü gönder de sonra beni seçmedin bana niye atmadın menfaatçi diye millet ağlamasın, gelecek bu kupooooon.
Kısır maçı bulduk gibi

Passion90

No comment
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,512
16,879
113
Çoluk çocuk konuyu basmış. Sayıp dursunlar 😁 belki yol parası düşer bunlara. 😁 Ah ah neyse

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,500
1,489
113
Yav bu benden 200 dilenen arkadaşlar şimdi bana çoluk çocuk der olmuş, puahahahaha ssleriyle göstereyim ilk kim benden para dilenmiş, nankör insanlar işte, ayrıca o ergen dediğin seni COOOOOŞTurur coşşşşşmayaaa devaaam, herkes menfaatçi ya.

Passion90

No comment
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,512
16,879
113
Millete para dağıtıp parasız kalan Ergen . Babandan para istemeye devam et sen pardon babanla Aran yoktu di mi . 😂 aslan abim kral abim şöyle abim böyle abim . Para koparamayınca hain abim adi abim . Keşke yüzüme söyleyecek yüreği olsa 😂😂 çoluk çocuk eğlendiriyoruz bu yaştan sonra hahahahsh 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...