Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling akgul383 / Kasa:250 Hedef:—

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Passion90

No comment
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,492
16,846
113
Benim de yok, istediğin zaman beklerim şuradan yalandan attım diye yazma tüm dm lerini gösteririm no Felan attığın da yok, Kolpacı seni, ve inan ki zaten sne takılacak bir adam değilsin, sineksin, pisliksin, son sözüm dür yazdıklarına da artık bakmayacağım.
Sana şunu diyeyim konu kapansın. Seni bulacağım. Bulduğum da buraya kemiklerinin kırıldığı fotoları da atmayı ihmal etmeyeceğimden emin olabilirsin. Konuyu uzatırsan ailene kadar uzanan sorunlar oluşur. Çocuksun uzanıyorum. Burda beni bilen bilir tanıyan tanır. En başta @Hayat1kumar a sorabilirsin. Ama bu yazdıklarıni sana yedireceğim

kadircan4747

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,761
2,315
113
Sana şunu diyeyim konu kapansın. Seni bulacağım. Bulduğum da buraya kemiklerinin kırıldığı fotoları da atmayı ihmal etmeyeceğimden emin olabilirsin. Konuyu uzatırsan ailene kadar uzanan sorunlar oluşur. Çocuksun uzanıyorum. Burda beni bilen bilir tanıyan tanır. En başta @Hayat1kumar a sorabilirsin. Ama bu yazdıklarıni sana yedireceğim
Mafyamisin posi🤣🤣

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,500
1,489
113
😆 😆 😆 😆

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,500
1,489
113
Beni panellemek ile tehdit ediyorsan, aynısı senin yedi sülalene olmasın dikkat et. Beni de bilen bilir.

akgul383

Ya herro ya merro
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,354
2,885
113
Beyler muhabbet yeri değil bura

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,500
1,489
113
Hayır ya lafının arkasında dursun bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...