- 26,581
- 16,973
- 113
Bol şans
Bol şans
Gelmez ne sansiBol şans
Bol şans4-5 adım
Kısır maçı bulduk gibiAman Akgülüm bu arada şu konuya damlayan bazı arkadaşlara hemen seriden ödülünü gönder de sonra beni seçmedin bana niye atmadın menfaatçi diye millet ağlamasın, gelecek bu kupooooon.
Ya belli olmaz da Portekiz ligi biraz öyle biliyor musun bazen bir kısıra bağlıyor.Kısır maçı bulduk gibi
Battı balık yan gider bakalımYa belli olmaz da Portekiz ligi biraz öyle biliyor musun bazen bir kısıra bağlıyor.
Yahu Akgül ne zaman kazanmis bugün kazansinAman Akgülüm bu arada şu konuya damlayan bazı arkadaşlara hemen seriden ödülünü gönder de sonra beni seçmedin bana niye atmadın menfaatçi diye millet ağlamasın, gelecek bu kupooooon.
Olsun, sevdiğimiz bir dostumuz, azimle... Duvarı delermiş.Yahu Akgül ne zaman kazanmis bugün kazansin
Delemez geleni konu akgulse🤣Olsun, sevdiğimiz bir dostumuz, azimle... Duvarı delermiş.
Olsıuuuun. Gelecek bugün ayrı bir inancım var ona.Delemez geleni konu akgulse🤣
E pekiOlsıuuuun. Gelecek bugün ayrı bir inancım var ona.
Kime bu sözün len banami posiÇoluk çocuk konuyu basmış. Sayıp dursunlar 😁 belki yol parası düşer bunlara. 😁 Ah ah neyse
Emmi sen çocuk musun 😂 sana lafımız olur mu hiç . Saygımız büyük. 🙏🏻 3 5 lira görünce kendini bi halt sanan ergenlere lafım 😂Kime bu sözün len banami posi
EstEmmi sen çocuk musun 😂 sana lafımız olur mu hiç . Saygımız büyük. 🙏🏻