Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling akgul383 / Kasa:250 Hedef:—

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kadircan4747

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,760
2,313
113
Millete para dağıtıp parasız kalan Ergen . Babandan para istemeye devam et sen pardon babanla Aran yoktu di mi . 😂 aslan abim kral abim şöyle abim böyle abim . Para koparamayınca hain abim adi abim . Keşke yüzüme söyleyecek yüreği olsa 😂😂 çoluk çocuk eğlendiriyoruz bu yaştan sonra hahahahsh 😂
Kavga yok ramazanda ayuptir

kadircan4747

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,760
2,313
113
Millete para dağıtıp parasız kalan Ergen . Babandan para istemeye devam et sen pardon babanla Aran yoktu di mi . 😂 aslan abim kral abim şöyle abim böyle abim . Para koparamayınca hain abim adi abim . Keşke yüzüme söyleyecek yüreği olsa 😂😂 çoluk çocuk eğlendiriyoruz bu yaştan sonra hahahahsh 😂
Kavga yok

kadircan4747

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,760
2,313
113
Yav bu benden 200 dilenen arkadaşlar şimdi bana çoluk çocuk der olmuş, puahahahaha ssleriyle göstereyim ilk kim benden para dilenmiş, nankör insanlar işte, ayrıca o ergen dediğin seni COOOOOŞTurur coşşşşşmayaaa devaaam, herkes menfaatçi ya.
Kavga yok

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,500
1,489
113
Var dm den no nu sal bekliyorum en yakın zamanda.

Passion90

No comment
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,508
16,876
113
Emmi kim ne attıysa karşılığını verdik üstüne yatmadık . Eline 3 5 geçen kendini aslan zannediyor. Bu yaştan sonra lafların altında kalmam biraz daha uzarsa işi gücü bırakıp kafasını kırmaya giderim . Benim sağım solum belli olmaz . Kaybedecek bir şeyim yok

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,500
1,489
113
10 günde bir sigara parası bulamayan erkek, atmayınca imiş benim hakkım seninkinden fazla ona bakarsan, bir dağıtım açtık ufak kupon buna ödül atmayınca hemen başladı beyler herkes menfaatçi cart curt buna atmadık ya o yüzden ağlamaya başladı, o kadar erkekse nosunu salsın dmden görüşelim sorun yok.

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,500
1,489
113
10 günde bir sigara parası bulamayan erkek, atmayınca imiş benim hakkım seninkinden fazla ona bakarsan, bir dağıtım açtık ufak kupon buna ödül atmayınca hemen başladı beyler herkes menfaatçi cart curt buna atmadık ya o yüzden ağlamaya başladı, o kadar erkekse nosunu salsın dmden görüşelim sorun yok.
Buna kimse para atmasın, bende paranız kalmaz haberiniz olsun.

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,500
1,489
113
Alıntı yapma çocuk . Büyü öyle gel .
Korkuyorum desen daha iyiydi. Seni son muhattapa alışım, sana verdiğim paraların hepsini bir daha dilenciye dağıtacağım, sözüm olsun, menfaatçi köpek, asıl menfaatçi sensin bir ödül atmayınca zırlıyor beyler dikkat edin, bunun daha bir kelimesini takarsam da bir şey bilmiyorum.

Passion90

No comment
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,508
16,876
113
Bıraktım dm den aramazsan gençliğini soldururum

Passion90

No comment
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,508
16,876
113
Korkuyorum desen daha iyiydi. Seni son muhattapa alışım, sana verdiğim paraların hepsini bir daha dilenciye dağıtacağım, sözüm olsun, menfaatçi köpek, asıl menfaatçi sensin bir ödül atmayınca zırlıyor beyler dikkat edin, bunun daha bir kelimesini takarsam da bir şey bilmiyorum.
O ağzını topla bak sonu fena olur . Bıraktım numara meşgul etme burayı . Görelim erkekliğini

Ezel345

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,273
214
63
Bişey soracam benim banka bloke arkadaşın bankasiyla atabilecegim site var mı yani örneğin Ali adına site açtım ama parayı Mehmet attı

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
106,543
59,870
113
Ya dayı para alışverişi yaptık . Karşılığını verdik elimize geçince . İstek yok talep yok kendi kendine kuruluyor. Çocuk daha inan şansını zorluyor. Vallahi kaybedecek bir şeyim yok .
Bu muhabbetler hiç hoş deil boşver oda bosversin kapatın.her para alışverişi yapan bu hale düşerse eyvah eyvah.bosver kapat gitsin.seni sevdiğim için yazdım başkası olsa karismam

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,500
1,489
113
Ya dayı para alışverişi yaptık . Karşılığını verdik elimize geçince . İstek yok talep yok kendi kendine kuruluyor. Çocuk daha inan şansını zorluyor. Vallahi kaybedecek bir şeyim yok .
Benim de yok, istediğin zaman beklerim şuradan yalandan attım diye yazma tüm dm lerini gösteririm no Felan attığın da yok, Kolpacı seni, ve inan ki zaten sne takılacak bir adam değilsin, sineksin, pisliksin, son sözüm dür yazdıklarına da artık bakmayacağım.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
106,543
59,870
113
Bişey soracam benim banka bloke arkadaşın bankasiyla atabilecegim site var mı yani örneğin Ali adına site açtım ama parayı Mehmet attı
Olmaz ben hiç duymadim öyle bişey.baskasinin hesabından yatırmaya gerek yokki kardeş.o adamın JoJo hesabı varsa yatır jojoda ordan kendine at.umarim kimsenin parasını calmiyosundur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...