- 3,919
- 5,037
- 113
Hayaller motor hayatlar biskelet saglık olsunÖyle ya ne yapalım nasip değilmiş hayırlısı böyle diyip başkalarını izleyip geçicez
Hayaller motor hayatlar biskelet saglık olsunÖyle ya ne yapalım nasip değilmiş hayırlısı böyle diyip başkalarını izleyip geçicez
Son toplarda iki takımda çok saçma dokunuşlar yapıyor yaMartinelli de kazma çıktı
Umutsuzluk vermek istemem ama sabaha kadar oynansa gol çıkmıcak gibi mactaİlk yarı böyle bittiğinde 33 veriyordu da yapmadım
yok usta kesinlikle katılıyorum bu maçta çıksaydı en fazla Liverpool'un golü çıkardı bir tane o kadarUmutsuzluk vermek istemem ama sabaha kadar oynansa gol çıkmıcak gibi macta
düsünülürdü valla. saglık olsun.İlk yarı böyle bittiğinde 33 veriyordu da yapmadım
Üzüldüm kaybına fazlasıyla çıkarırsın umarım moral bozucu durumyok usta kesinlikle katılıyorum bu maçta çıksaydı en fazla Liverpool'un golü çıkardı bir tane o kadar
O kötü kacirmissin o zaman kanka iy bittiğinde 4 e yaklaştı kg oraniİlk yarı böyle bittiğinde 33 veriyordu da yapmadım
Üzücü tarafi 4 mactan bi bu kg olmadıyok usta kesinlikle katılıyorum bu maçta çıksaydı en fazla Liverpool'un golü çıkardı bir tane o kadar
Geçmiş olsun ama NBA de bu oranı çok daha olası ihtimalle bulursun demiştim. Son günlerde bu premier lige bı haller olduyok usta kesinlikle katılıyorum bu maçta çıksaydı en fazla Liverpool'un golü çıkardı bir tane o kadar
Sağ ol hocamGeçmiş olsun ama NBA de bu oranı çok daha olası ihtimalle bulursun demiştim. Son günlerde bu premier lige bı haller oldu
cagliari atmıştı biri göz kırptı aslında ama dediğin gibi oldumilan macına kg yapsak gelmisti.
o yöne kaymadı algı.
Reis adamlar yok diye zaten oranın bu kadar yüksekti sağlık olsunvalla 50 k basarken kadrolarada baksaydın keske lıverpolda salah ısaac kımse yok tu gercı bız baktıkta ne bok yedık 10 k arsenala bastık bende yattım son 3 dk da gol olmazsa