- 10,903
- 3,110
- 113
Çok geçti dakika
1 tane atar gibi belki cevirirdeMilan namussuzuda beni yaktı lanet olsun bu takımlara
Nk 250 ui boşver gel dom 400 veriyim araba alıcam bendeDostlar 10 gram altınım var sadece kumardan biriktirdiğim (5 günde birikti) NK250 motor alıcam (170.000₺) aklımdaki kupon bu buna basıcam yüksek ihtimal ne diyorsunuz?
Kumar parasıyla almayın demeyin başka durumum yok tüm dostlarım arkadaşlarımda bir taşıt var artık bende bir şeyler olsun istiyorum bizim maalesef aile mesleği kumarhanecilik (35 yıldır istanbul aksarayda) hepsi araç sahibi hiçbirinin kazası yok henüz haram para arabayla 😁😁Ekli dosyayı görüntüle 912371
Reis yerken içerken giyerken sorun yok sürerken mi sıkıntı var yaBu kupon gelmez sanki zaten haram parayla motor almak hiç aklım ermiyor kaybetse üzülme
Liverpool'un bu sezon üçüncü maçını izledim her izlediğim maçta daha kötü performans gösteriyorFrimpong sabotaj yapıyor sanki takımına
Ona ümidimiz var 15 dakika kaldıBurası premier Lig 1 dakikada neler oluyor şansın bol olsun
Ya ne alakası var kredi çekip alanda faizli para ile haram parayla alıyor ne farkı varBu kupon gelmez sanki zaten haram parayla motor almak hiç aklım ermiyor kaybetse üzülme
Öyle ya ne yapalım nasip değilmiş hayırlısı böyle diyip başkalarını izleyip geçicezilk gol gelse banko kg de gec olmadan gelmeli.
6 saat analız yaptın, emegıne degsın bari.
bu lanet kumar böyle iste, gözünü kapatıp mac secsen %100 gelir. ne zaman ki içten içe talep edersin, o an düstün kahpe kaderın eline.
Bütün atakları öldürdü çaprazdan ceza sahası dışına atıyor saka gibiLiverpool'un bu sezon üçüncü maçını izledim her izlediğim maçta daha kötü performans gösteriyor
Dikkate almasana kankaReis yerken içerken giyerken sorun yok sürerken mi sıkıntı var ya
Üzdün be agaÖyle ya ne yapalım nasip değilmiş hayırlısı böyle diyip başkalarını izleyip geçicez
İlk yarı böyle bittiğinde 33 veriyordu da yapmadım