- 30,355
- 11,233
- 113
Dostum umarim kayıp bonusu ile zararını cikarirsinda zararsız kapatırsın günüSağ ol hocam maçın sonuna kadar birlikte izledik adamsın
Dostum umarim kayıp bonusu ile zararını cikarirsinda zararsız kapatırsın günüSağ ol hocam maçın sonuna kadar birlikte izledik adamsın
Severler öyle neşeyiHer şeyini kaybet neşeni kaybetme
Onun Akli dengesi yerinde değilAdam dünya para kaybetmiş komik mi olm
var yarın 5k freebetGeçmiş olsun moralini bozma en azından varsa kayıp bonusu ile telafi yaparsın tekrar kasani
Sağ ol reis doğru diyorsunKral geçmiş olsun.
İnslah telafi edersin canını sıkma koyayım bunların oynadığı topa.
Tavsiye böyle bakiyeleri kombineye vurma bölerek baskette git
sağlık olsun10 maç oynasalar 9 u kg var olur 1 i sna denk geldi
Afrika kupası ligler başlamadan felan riskli rakamlar basmamak lazım
Bugündür o iyi bak aga dün oynadın çünkü every ise 00.00 dan sonraydivar yarın 5k freebet
😁😁son olmaz reis, yak bi sigara takıl.
senın mac haric alayı kg oldu. neden ? cünkü hedef sendin![]()
sağlık olsun ya üzücü olduvay mp gitti 50k geçmiş olsun usta. çok üzücü
Ceske %20 kayıp bonusu veren yerlere atsaydınvar yarın 5k freebet
vbette kral kupon sonuçlandıktan ertesi gün olarak ekleniyormuşBugündür o iyi bak aga dün oynadın çünkü every ise 00.00 dan sonraydi
Güven veren site düşünemedim ki reis 150.000 TL çünküCeske %20 kayıp bonusu veren yerlere atsaydın
umarım dostDostum umarim kayıp bonusu ile zararını cikarirsinda zararsız kapatırsın günü
He anladım kanka umarım kaybı bari telafi edersinvbette kral kupon sonuçlandıktan ertesi gün olarak ekleniyormuş
Sponsorlardan onlybet ikas denenirdi zaten bu 2 si forumda etkinlik yapıyorGüven veren site düşünemedim ki reis 150.000 TL çünkü
Aga seni uyardım arsenal maçı hakkında ama ikna etmişler demek ki. Sağlık olsunEkli dosyayı görüntüle 912501
Reis düzenleme yapabilir misin konu içeriğine oranları ve miktarı gelecek kazancı @Shellac @Daimon
kuponu da ekleyebiliriiz mümkünse
bakalım kralHe anladım kanka umarım kaybı bari telafi edersin
yok hocam bu skor aklımdaydı ama oran cezbettiAga seni uyardım arsenal maçı hakkında ama ikna etmişler demek ki. Sağlık olsun
ikas olabilirdiSponsorlardan onlybet ikas denenirdi zaten bu 2 si forumda etkinlik yapıyor