Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin 50.000₺ Kupon / flacssoNN

Kupon Miktarı
50.000
Kupon Oranı
3.34

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
27,607
13,500
113
Dostlar 10 gram altınım var sadece kumardan biriktirdiğim (5 günde birikti) NK250 motor alıcam (170.000₺) aklımdaki kupon bu buna basıcam yüksek ihtimal ne diyorsunuz?

Kumar parasıyla almayın demeyin başka durumum yok tüm dostlarım arkadaşlarımda bir taşıt var artık bende bir şeyler olsun istiyorum bizim maalesef aile mesleği kumarhanecilik (35 yıldır istanbul aksarayda) hepsi araç sahibi hiçbirinin kazası yok henüz haram para arabayla 😁😁Ekli dosyayı görüntüle 912371
Bol şanslar. Gelirse güle güle kullan

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,286
541
113
Arsenal Liverpool haramball buna kg oynamak yürek ister

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,389
8,249
113
Dostlar 10 gram altınım var sadece kumardan biriktirdiğim (5 günde birikti) NK250 motor alıcam (170.000₺) aklımdaki kupon bu buna basıcam yüksek ihtimal ne diyorsunuz?

Kumar parasıyla almayın demeyin başka durumum yok tüm dostlarım arkadaşlarımda bir taşıt var artık bende bir şeyler olsun istiyorum bizim maalesef aile mesleği kumarhanecilik (35 yıldır istanbul aksarayda) hepsi araç sahibi hiçbirinin kazası yok henüz haram para arabayla 😁😁Ekli dosyayı görüntüle 912371
Dost bana bu 2 maçı verseler tam senin düşündüğünü düşünürüm hatta ek olarak ben bugün arsenal maçı bana göre gözümde banko 3.5 ust bi ihtimalim daha olsa tek maç 3.5 oynadım bol şans sana

flacssoNN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,473
1,956
113
Peki hiç şunu düşündün mü. 1 haftada kumardan 50k biriktirdin. Sabırla devam edip yavaş yavaş önce 100 sonra 150 yapayım ?. Tek seferde basmana gerek var mı acele etmeni gerektirecek bi durum vs
Kral şöyle söyliyim bunu tabii ki de düşündüm bir haftada 90.000 TL biriktirdim ama şöyle bir durum oldu 20 vurdum 15'e altın aldım beşte devam ettim 40 vurdum 30 altın aldım onla devam ettim para böyle böyle 90'a geldikten sonra en son para kalmadı şu an tekrar arttıramıyorum çünkü bir kasam olmadığı için ufak ufak denerken o parayı 60.000'e düşürdüm biraz kumar bağımlılığı da var ne kadar uzak durmaya çalışsam da az bir bilincim olsa da bu konuda o -30'un zararına girince tekrar beklemek can sıkıyor bu paraları da ilk defa ulaşmamadığım için tabii çok büyük paralar sürekli gelmiyor o yüzden bu paraya çok değerli davranıyorum önerin için teşekkür ederim çok haklısın ama benim için de böyle bir durum da var

ayhan1334

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,309
607
113

Real yerine Milan yaz psg Yaz ama real yazma

ayhan1334

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,309
607
113
Psg her iki yarıda gol olur
Milan her iki yarıda gol olur
Arsenal her iki yarıda gol olur al sana mis gibi kupon

RoyalKing21

ALLAH DELİKANLİ KALPLERE GÜZEL KADERLER YAZAR..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,224
450
83
Taşıtsızlığın ne olduğunu çok iyi bilirim.5 yıldır yaşıyorum.Allah gönlüne göre versin.Kuponun mantklı.Seçim senin.