Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin 50.000₺ Kupon / flacssoNN

Kupon Miktarı
50.000
Kupon Oranı
3.34

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,069
2,511
113
umarım hocam ya artık bende bi araç sahibi olmak istiyorum kg giricem
yani ilk maçlarını full izledim ilk yarı 2-2 maç sonucu 3-5 mi neydi. Arda güler yüzünden çoğu maçını da izliyorum defans bağırıyor sorun var diye. Kalecileri sağlam olmasa şuan krizlerin ortasındaydı umarım bu maçta da gollerini yer ve iki maçta kg ile alırsın motorunu. Ve umarım %10 da olsa kayıp bonusu olabilecek bir siteden oynuyorsundur. Tekrardan hakkında hayırlısı olsun

Kaplan02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,630
1,590
113
Dostlar 10 gram altınım var sadece kumardan biriktirdiğim (5 günde birikti) NK250 motor alıcam (170.000₺) aklımdaki kupon bu buna basıcam yüksek ihtimal ne diyorsunuz?

Kumar parasıyla almayın demeyin başka durumum yok tüm dostlarım arkadaşlarımda bir taşıt var artık bende bir şeyler olsun istiyorum bizim maalesef aile mesleği kumarhanecilik (35 yıldır istanbul aksarayda) hepsi araç sahibi hiçbirinin kazası yok henüz haram para arabayla 😁😁Ekli dosyayı görüntüle 912371
Bol şanslar dost

sseyhan

Bizi sevenleri üzmeyelim baba
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,364
4,657
113
Dubai FB baskete bak. Kasayi 2 e böl önünde hafta sonu var maçlar var ona göre hareket et bence

flacssoNN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,473
1,956
113
yani ilk maçlarını full izledim ilk yarı 2-2 maç sonucu 3-5 mi neydi. Arda güler yüzünden çoğu maçını da izliyorum defans bağırıyor sorun var diye. Kalecileri sağlam olmasa şuan krizlerin ortasındaydı umarım bu maçta da gollerini yer ve iki maçta kg ile alırsın motorunu. Ve umarım %10 da olsa kayıp bonusu olabilecek bir siteden oynuyorsundur. Tekrardan hakkında hayırlısı olsun
vbetten oynuyorum hocam freebet tanımlarlar ve yüksek yatırıma 1-2 gün kafalarına göre başka bonusları da ekliyolar

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,572
2,813
113
2 side 2.5 üst olacak iki ev sahibi 2.1 olacak şekilde real 3.2 oladabilir

Son düzenleme:

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,903
14,674
113
Arsenal kg cazip gözüküyor ama arsenal bu sezon bu tarz büyük maçlarda sert savunma yapıyor. Tabi futbol bu belli olmaz ama city de puan kaybetmişken arsenal önce gol yemeyeyim duran toptan bi tane atarım diye çıkacak maça

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,903
14,674
113
Peki hiç şunu düşündün mü. 1 haftada kumardan 50k biriktirdin. Sabırla devam edip yavaş yavaş önce 100 sonra 150 yapayım ?. Tek seferde basmana gerek var mı acele etmeni gerektirecek bi durum vs

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,180
5,072
113
Dostlar 10 gram altınım var sadece kumardan biriktirdiğim (5 günde birikti) NK250 motor alıcam (170.000₺) aklımdaki kupon bu buna basıcam yüksek ihtimal ne diyorsunuz?

Kumar parasıyla almayın demeyin başka durumum yok tüm dostlarım arkadaşlarımda bir taşıt var artık bende bir şeyler olsun istiyorum bizim maalesef aile mesleği kumarhanecilik (35 yıldır istanbul aksarayda) hepsi araç sahibi hiçbirinin kazası yok henüz haram para arabayla 😁😁Ekli dosyayı görüntüle 912371
Gelmez,
Her türlü sonuca gebe maçlar.

Azadi6321

2+2=1
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,076
4,993
113
Korkma oyna kayıp edsende en az 10k kayıp bonusu alırsın onunla tekrar yukselirsin ama kazanirsan motor sahibi olacaksın risk cesaret işidir risk almadan da hayatta başarılı olamazsın

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,775
1,246
113
Maç 30 dk sonra yalnız
Dubai - Fenerbahçe 167.5 üst alınabilir