- 2,473
- 1,956
- 113
aminisego segoKendimi hatırlatayım ve bol şans diyeyim😂
aminisego segoKendimi hatırlatayım ve bol şans diyeyim😂
öyle yapcam reisReal riskli Real var oynayabilirsin
bakıcam hocamKral bu miktarla derbi maçlara girme bunlar sakat maç 3 sonucada açık tek kupon yapma pişman olma ikiye böl bakiyeyi
eurolig önerisi olabilir milan bencede alır ama hiç zevk ve rahatlık vermiyorBaşkan Milan kazanır eklenebilir ya da basket seversen bir eurolig önerisi daha yapabilirim @flacssoNN
Marslyaşurdan 2 tane çekmek lazımEkli dosyayı görüntüle 912391
yani ilk maçlarını full izledim ilk yarı 2-2 maç sonucu 3-5 mi neydi. Arda güler yüzünden çoğu maçını da izliyorum defans bağırıyor sorun var diye. Kalecileri sağlam olmasa şuan krizlerin ortasındaydı umarım bu maçta da gollerini yer ve iki maçta kg ile alırsın motorunu. Ve umarım %10 da olsa kayıp bonusu olabilecek bir siteden oynuyorsundur. Tekrardan hakkında hayırlısı olsunumarım hocam ya artık bende bi araç sahibi olmak istiyorum kg giricem
Bol şanslar dostDostlar 10 gram altınım var sadece kumardan biriktirdiğim (5 günde birikti) NK250 motor alıcam (170.000₺) aklımdaki kupon bu buna basıcam yüksek ihtimal ne diyorsunuz?
Kumar parasıyla almayın demeyin başka durumum yok tüm dostlarım arkadaşlarımda bir taşıt var artık bende bir şeyler olsun istiyorum bizim maalesef aile mesleği kumarhanecilik (35 yıldır istanbul aksarayda) hepsi araç sahibi hiçbirinin kazası yok henüz haram para arabayla 😁😁Ekli dosyayı görüntüle 912371
vbetten oynuyorum hocam freebet tanımlarlar ve yüksek yatırıma 1-2 gün kafalarına göre başka bonusları da ekliyolaryani ilk maçlarını full izledim ilk yarı 2-2 maç sonucu 3-5 mi neydi. Arda güler yüzünden çoğu maçını da izliyorum defans bağırıyor sorun var diye. Kalecileri sağlam olmasa şuan krizlerin ortasındaydı umarım bu maçta da gollerini yer ve iki maçta kg ile alırsın motorunu. Ve umarım %10 da olsa kayıp bonusu olabilecek bir siteden oynuyorsundur. Tekrardan hakkında hayırlısı olsun
sağol renktaşBol şanslar dost
bakıcam hocam sağol holi özel açtı fenere 2 oran ama maks 5kDubai FB baskete bak. Kasayi 2 e böl önünde hafta sonu var maçlar var ona göre hareket et bence
güzel olur2 size 2.5 üst olacak iki ev sahibi 2.1 olacak şekilde real 3.2 oladabilir
mantıklı hocamArsenal kg cazip gözüküyor ama arsenal bu sezon bu tarz büyük maçlarda sert savunma yapıyor. Tabi futbol bu belli olmaz ama city de puan kaybetmişken arsenal önce gol yemeyeyim duran toptan bi tane atarım diye çıkacak maça
Gelmez,Dostlar 10 gram altınım var sadece kumardan biriktirdiğim (5 günde birikti) NK250 motor alıcam (170.000₺) aklımdaki kupon bu buna basıcam yüksek ihtimal ne diyorsunuz?
Kumar parasıyla almayın demeyin başka durumum yok tüm dostlarım arkadaşlarımda bir taşıt var artık bende bir şeyler olsun istiyorum bizim maalesef aile mesleği kumarhanecilik (35 yıldır istanbul aksarayda) hepsi araç sahibi hiçbirinin kazası yok henüz haram para arabayla 😁😁Ekli dosyayı görüntüle 912371
@flacssoNNMaç 30 dk sonra yalnız
Dubai - Fenerbahçe 167.5 üst alınabilir