Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin 50.000₺ Kupon / flacssoNN

Kupon Miktarı
50.000
Kupon Oranı
3.34

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,294
543
113
hadi bakalım bol şans

flacssoNN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,591
2,404
113
35 yıldır kumarhaneci nasıl fakir oluyor onu anlamadım
hocam fakir değiliz şükürler olsun durumumuz iyi hiç para tutmadı ailem hep harcarız o yüzden düzen yoktu ama yaşayabileceğim çok rahat hayat yaşattı babam o konudan şikayetim yok babam mart ayında rahmetli oldu ve o işlerde bitti bizimde çalıştığımız eve gidiyor abimle o yüzden almam daha zorlaştı

flacssoNN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,591
2,404
113
vbette benim bu miktarin 4 5 kati cekimlerim vardi, ama viruse gectikten sonra cok kisi magdur oldu, keske farkli bi sitede oynasaydin dost, umarim kupon gelir ve sorunsuz odenir
sponsor hocam sıkıntı yaşatmaz diye düşünüyorum 6-7 milyon bandında yatırımım var o profile hata yapmazlar diye düşünüyorum

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,785
29,051
113
hocam fakir değiliz şükürler olsun durumumuz iyi hiç para tutmadı ailem hep harcarız o yüzden düzen yoktu ama yaşayabileceğim çok rahat hayat yaşattı babam o konudan şikayetim yok babam mart ayında rahmetli oldu ve o işlerde bitti bizimde çalıştığımız eve gidiyor abimle o yüzden almam daha zorlaştı
Anladım kardeşim basın sağolsun