- 27,175
- 17,578
- 113
Real sapladı
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 912501
Reis düzenleme yapabilir misin konu içeriğine oranları ve miktarı gelecek kazancı @Shellac @Daimon
kuponu da ekleyebiliriiz mümkünse
Bol şanslar dostumEkli dosyayı görüntüle 912501
Reis düzenleme yapabilir misin konu içeriğine oranları ve miktarı gelecek kazancı @Shellac @Daimon
kuponu da ekleyebiliriiz mümkünse
bol şans hocam canımsınBen sana inanıyorum bu kupon gelecek bol şans
hocam fakir değiliz şükürler olsun durumumuz iyi hiç para tutmadı ailem hep harcarız o yüzden düzen yoktu ama yaşayabileceğim çok rahat hayat yaşattı babam o konudan şikayetim yok babam mart ayında rahmetli oldu ve o işlerde bitti bizimde çalıştığımız eve gidiyor abimle o yüzden almam daha zorlaştı35 yıldır kumarhaneci nasıl fakir oluyor onu anlamadım
beylikdüzünde veya civarındaysan sözüm olsun kralkupon gelirse 1 tur bineriz ama![]()
sponsor hocam sıkıntı yaşatmaz diye düşünüyorum 6-7 milyon bandında yatırımım var o profile hata yapmazlar diye düşünüyorumvbette benim bu miktarin 4 5 kati cekimlerim vardi, ama viruse gectikten sonra cok kisi magdur oldu, keske farkli bi sitede oynasaydin dost, umarim kupon gelir ve sorunsuz odenir
aynen öyleForumdaki sinerji ile getirtiriz unarim
hadi atlReal 1 ledi
çok rahat keyifli olurValverde dehşet bir gol attı. Şimdi Atletico atarsa rahat bi Arsenal maçı izlersin
Anladım kardeşim basın sağolsunhocam fakir değiliz şükürler olsun durumumuz iyi hiç para tutmadı ailem hep harcarız o yüzden düzen yoktu ama yaşayabileceğim çok rahat hayat yaşattı babam o konudan şikayetim yok babam mart ayında rahmetli oldu ve o işlerde bitti bizimde çalıştığımız eve gidiyor abimle o yüzden almam daha zorlaştı
Evet ben de sorun yasamadim bugune kadar umarim sorunsuz kazanir ve cekersin tekrar bol sanssponsor hocam sıkıntı yaşatmaz diye düşünüyorum 6-7 milyon bandında yatırımım var o profile hata yapmazlar diye düşünüyorum
sağol hocam allah razı olsunAnladım kardeşim basın sağolsun
umarım bol şans reisEvet ben de sorun yasamadim bugune kadar umarim sorunsuz kazanir ve cekersin tekrar bol sans
Bol bol şanslar dostsponsor hocam sıkıntı yaşatmaz diye düşünüyorum 6-7 milyon bandında yatırımım var o profile hata yapmazlar diye düşünüyorum
Madrid attı sanırımaynen öyle