- 7,675
- 3,338
- 113
Yav yürü git sen dağıtım yapacam dedin site atincaÖncekinde 7 bin kestiler site 16 ödedi ben son kuponda dağıtım yapacam dedim olmadı
Yav yürü git sen dağıtım yapacam dedin site atincaÖncekinde 7 bin kestiler site 16 ödedi ben son kuponda dağıtım yapacam dedim olmadı
Aci atma rolÖncekinde 7 bin kestiler site 16 ödedi ben son kuponda dağıtım yapacam dedim olmadı
dostum kimse dağıtmak zorunda değildirTakip etmeyin sabah 6 saat takip ettik atmadı adminler nerde ben bilmim
Tamam reisimdostum kimse dağıtmak zorunda değildir
bundan sonra rolleri takip etme
Reisim ama ödül olacak dedi dağıtım sonra yapmadan gittidostum kimse dağıtmak zorunda değildir
bundan sonra rolleri takip etme
Rol konusu degil dost bosver ugrasma sal bu adamiReisim ama ödül olacak dedi dağıtım sonra yapmadan gitti
Tamam reisimRol konusu degil dost bosver ugrasma sal bu adami
He valla ben bir sürü takip ettimKimse rolü takip etmek zorunda değil. Sabahki listede yokum. Lakin adamlar sabah 7-8 e kadar 10-11 saat rol takip etti. Etkinlik sonuçlanmayacaksa yenisi açılmamalı. Site kurallarına uymak ya da uymamak oyuncunun sorumluluğu @Shellac
Konu başlığı dağıtım yapılmayan bir başlık bir problem yok boşuna admin etiketlemeyinKimse rolü takip etmek zorunda değil. Sabahki listede yokum. Lakin adamlar sabah 7-8 e kadar 10-11 saat rol takip etti. Etkinlik sonuçlanmayacaksa yenisi açılmamalı. Site kurallarına uymak ya da uymamak oyuncunun sorumluluğu @Shellac
Konu başlığında yok ama konuda onlarda söylem varKonu başlığı dağıtım yapılmayan bir başlık bir problem yok boşuna admin etiketlemeyin
Nerdesin kral yaArkadaşlar Kaldıdığımız yerden devam...
Biraz geç kaldım ama geç olsun güç olmasın
Bunu 25 bin yaparsak işlem tamamdır
Dağıtım yapacagim dedin kupon gelirseÖncekinde 7 bin kestiler site 16 ödedi ben son kuponda dağıtım yapacam dedim olmadı
Rol baslamis 10 25 yapacakNerdesin kral ya
Geldi zatende site 4 o kesti diye tekrardan başladıDağıtım yapacagim dedin kupon gelirse
Ne kesmesi kesme falan bilmem hocam kupon gelirse dağıtım dedi 4 arkadaş uyumadan takip ettiGeldi zatende site 4 o kesti diye tekrardan başladı