Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Zerus27 | Kaldığımız Yerden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
2600
Kupon Oranı
1.90

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,675
3,338
113
Takip etmeyin sabah 6 saat takip ettik atmadı adminler nerde ben bilmim

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,642
1,216
113
Kimse rolü takip etmek zorunda değil. Sabahki listede yokum. Lakin adamlar sabah 7-8 e kadar 10-11 saat rol takip etti. Etkinlik sonuçlanmayacaksa yenisi açılmamalı. Site kurallarına uymak ya da uymamak oyuncunun sorumluluğu @Shellac

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,642
1,216
113
Günde 10 tane etkinlik açıp etkinliği sonuçlandırmasam sizce ne olur. Ya da ben etkinliğimde kurallara uyumasam forumu zor durumda bıraksam ne olur ?

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,675
3,338
113
Kimse rolü takip etmek zorunda değil. Sabahki listede yokum. Lakin adamlar sabah 7-8 e kadar 10-11 saat rol takip etti. Etkinlik sonuçlanmayacaksa yenisi açılmamalı. Site kurallarına uymak ya da uymamak oyuncunun sorumluluğu @Shellac
He valla ben bir sürü takip ettim

apuzcheva

🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,907
3,243
113
Konu başlığı dağıtım yapılmayan bir başlık bir problem yok boşuna admin etiketlemeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...