Merak etme ben yamyamları ayırırımYamyamlar gelmeden 😂
Merak etme ben yamyamları ayırırımYamyamlar gelmeden 😂
GgggrMerak etme ben yamyamları ayırırım
AdammMerak etme ben yamyamları ayırırım
Yok la ne adımı öldük dirildik1 adım daha atılır
OluurrYok la ne adımı öldük dirildik
Atmaz daha Antepli adamlar akıllı olur devrem vardı zehir gibi öyle hatalar yapmazOluurr
Hele çekim yapısında1 adım daha atılır
Çekim talebi verdi herhalde dostOluurr
Doğru soylun çok iyi noktaya değindim tebriklerAtmaz daha Antepli adamlar akıllı olur devrem vardı zehir gibi öyle hatalar yapmaz
YapılırHele çekim yapısında
AntepAtmaz daha Antepli adamlar akıllı olur devrem vardı zehir gibi öyle hatalar yapmaz
Antepli kız arkadaşım vardı çoğu erkekten akıllıydiDoğru soylun çok iyi noktaya değindim tebrikler
Maşallah reis maşallah içindeki Antep sevgisi bizi sevmeni çok takdir ediyorum seniAntepli kız arkadaşım vardı çoğu erkekten akıllıydi
Bana zararı olmayan herkesi severimMaşallah reis maşallah içindeki Antep sevgisi bizi sevmeni çok takdir ediyorum seni
Antepli devrem vardı ben biraz pısıriktim ilk zamanlarda adanalıyım diye sürekli beni korur kollardi Allah ondan da razı olsunMaşallah reis maşallah içindeki Antep sevgisi bizi sevmeni çok takdir ediyorum seni
Uzun dönem mi gittin 12 ayAntepli devrem vardı ben biraz pısıriktim ilk zamanlarda adanalıyım diye sürekli beni korur kollardi Allah ondan da razı olsun