Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Zerus27 / 100 Bin Kasa Aşkına..

Kupon Miktarı
25828
Kupon Oranı
3.00

artiihhahmet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
590
180
43
Kardeş bu neyin hırsı neyin öfkesi saçma sapan bir lig maçına adamın biri gol atar diye 25 k basıyorsun sen iyi değilsin bak kendine dikkat et bu işin sonu intihar olmasın dost uyarısı bu paralar kolay kazanılmıyor sen bağımlı olmaktan da çıkmışsın sen ipin ucunu kaçırmışsın aman DİKKAT!!
Milan macinin yorumlarini gorme bile mackolikten

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,892
1,207
113
Evet yine bir Antepli vakası buradan vaka-i Hayriye çıkmaz buradan foseptik-i ucu bklu değnek çıkar konuyu okudum da konunun sahibi biraz karakterli olsa onca vakit harcayan adamlara bir şeyler ateşler gönüllerini yapardı karakter güzel birşey yazık harbi yazık sana

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
880
1,308
93
Dur ben el atayımda kaybettireyim inşallah gelmez seni yarıyoolda bırakır
Kardeş senin derdin ne sende mi burdaki bir kaç kişi gibi karaktersiz oldun
Benim kimse ile alıp vermediğim yok yemin ederim para aldığım herkese geri yolladım obenim gönderdiklerimi hiç istemedim zaten
90 binden sonra daha yükselmek istedim 1 kupon tutsa vallahi billahi sana da atacaktım 7 kişiye de atacaktım
Büyük basmama kimse karışamaz sonuçta benim bakiyem benim hayatım benim param
Şimdi bu durumda kim adam kim değil bu laflardan sonra diğer antepli kim bilmiyorum ama biz Antepliler çoğumuz riski sever oynarız
Ben antepli olabilirim Eskişehir de yaşıyorum
Burada benim kadar cesaret edemezler kalkmış boş boş konuşuyorlar
Ben 1 kişiye karşı kötü düşünmem bana kötülük düşünen ise daha beter olsun dilenmekten
Ben bu laflardan sonra sana yine paranı atacam dün farklı birine daha 500 tl borcum vardı attım kimsenin parası bende kalmaz ben zengin olmam zaten
Ben bu iddaa da vurgun vurup bırakma derdindeyim
Çünkü namaz kılıyorum oruç tutuyorum bir belaya bulaştım kurtulmak istiyoruz kaderim buymuş yoksa ben buraya ait değilim zaten çünkü saf temiz yürekli biriyim burda çok çakal var

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
880
1,308
93
Ayrıca burda boş konuşan kişiler benim tırnagım olamaz benim faydalarım çok
Mesela 2 gün önce %100 iade veren bir site önerdim kullanıcının birine benim sayemde o siteden 26 bin küsür çekmiş
Para gönderdiklerimden para istemedim ve yinede sevilmedim sorun yok ben temiz kalpliyim Alllah biliyor buraya ait değilim ama kaderden dolayı düştük inşallah da çıkarız
Bende o kapasite var sadece acele ettim incelemeden etmeden 30-20-40 bin bastım