Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Zerus27 / 100 Bin Kasa Aşkına..

Kupon Miktarı
25828
Kupon Oranı
3.00

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,227
8,065
113
Güzel tüm kuponların kaybeder inşallah. Ahım var, sözünde duramayan aciz karaktersiz..
Demekki herkese böyle bu adam lafa gelince istediğin parayı göndermedim diyemi diyip laf koyuyor bu arkadaş günü geldi bendende istedi ikiletmeden yolladım bu sure sonra inanın geri almak için değil denemek için bide borç istedim hemen geri atacaktım beni 3.5 gün oyaları yok suardan para gelecek yok çekim bekliyorum yok bı kupon var o gelsin türlü türlü bahaneler ben inanıyorum ki çoğu kişiye böyle yapiyor bu sonra 30.40k kuponlar yapıyor kusura bakmasın tabikide milletin ahı kalır üstünde

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
880
1,308
93
Demekki herkese böyle bu adam lafa gelince istediğin parayı göndermedim diyemi diyip laf koyuyor bu arkadaş günü geldi bendende istedi ikiletmeden yolladım bu sure sonra inanın geri almak için değil denemek için bide borç istedim hemen geri atacaktım beni 3.5 gün oyaları yok suardan para gelecek yok çekim bekliyorum yok bı kupon var o gelsin türlü türlü bahaneler ben inanıyorum ki çoğu kişiye böyle yapiyor bu sonra 30.40k kuponlar yapıyor kusura bakmasın tabikide milletin ahı kalır üstünde
Sen kimsin de ben senden para isteyecem ikiletmeden yollamış lafa bak sen benim yanımdan geçemezsin iddaa konusunda bu kişiden o an para istediysem geri yolladım kumarcı adam gönderdiği parayı istiyorsa asıl karaktersiz isteyendir ben 1 kişiden para istemedim geri hadsiz

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,227
8,065
113
Sen kimsin de ben senden para isteyecem ikiletmeden yollamış lafa bak sen benim yanımdan geçemezsin iddaa konusunda bu kişiden o an para istediysem geri yolladım kumarcı adam gönderdiği parayı istiyorsa asıl karaktersiz isteyendir ben 1 kişiden para istemedim geri hadsiz
Sen benden istemedin öylemi mesajı yayinlarsam ne cevap vericeksin

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,227
8,065
113
Ayrıca ben geri istemedim sana geri atcam dedim o gün bide gelmiş ben senden para istemedim diyorsun çok insan gördüm senin gibi yalan atanı görmedim

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,227
8,065
113
Bidaha büyük konuşma terbiyenide bozmadan konuş

Ekli dosyalar

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,227
8,065
113
İşte buda benim ayıbım olsun seni adam yerine koyup yazdım ama iyiki yollamadın senin gibi karaktersizin parası bana gelmesin
Tüm samimiyetimle söylüyorum Allah beni öldürsün senden geleceğine
Yolladığımida ispat edersem burda anırcakmısın bide Allah'ı karıştırma o yalan diline

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,227
8,065
113
Ulan beyinsiz unuttuğun şeyi haklıymış gibi konuşma önce istemedim dedin ispat ettim saf gibi şimdide iyiki yollamadın diyorsun onuda ispat ederim seni burda yerun dibine sokarım

dgknsar18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,582
1,686
113
Evet beyler 3te 3 burdan da çıktık kaldı son 8
Bir değil iki değil onlarca insan aynı konuda senden muzdarip hepsi yalan söylüyor yani öylemi buranın 8 senelik en eski üyelerinden biri olarak hakkımda bir kez şikayet eden yoktur ateş olmayan yerden duman çıkmaz kime ne borcun varsa forumda gönder ki daha da uzamasın bu konu