O kadar haklısın ki dost ağlanacak halimizeq gülüyoruz aslında 11 yaşında başladım 1 lira 2 lira derken hayatımız bitti diyeceksin ki nasıl bitti hayatın yaşım olmuş 27 benim yaşımda abilerim 3 tane çocuk bakıyordu evliydi 2 ağabeyim de öyle aynı şekil aşk olayları desen bu olaydan dolayı kumardan dolayı kaç defa patladı insanlar araştırıyor biliyor görüyor bunlara bakacağım diye iş yerinden kovuldum kaç defa telefon kumar ileti yüzünden ailemle hala bozuk aram dün abimlerdeydim mesela kod vardı onları çeviriyordum ağabeyim gördü dedi sen akıllanmayacak mısın Ne zaman akıllanacaksın kaç yaşına geldin bak burada yeğenim var tane 4 tane bir tanesi daha 4 aylık sen gelmişsin bunların önünde gözümüze soka soka anan baban ben buradayım gözümüze soka soka kumar oynuyorsun hala bir ton konuştu yerin dibine girdim sonuç bir şey değişmedi değişmiyor bak bu yüzden evlenemedim evlenemedim kaç defa kumar yüzünden son ilişkim mesela kızı dışarı çıkaramıyordum bir kahve içmeye gel diyordu ben veririm parasını Yeter ki sen bu kumarı bırak yalvarıyordu yakarıyordu ben de istiyorum ama olmuyor dost 2 ay önce bir tane kuzenim evlendi son erkek kuzenim biz amca oğulları 6 tane bekardık 4 sene önce en büyüğü benim 2 ay önce evlenen daha 22 yaşında çocuğu olacak diğerlerinin çocuğu var İki tane bir tane biz hala burada kumar 2, 3 kuruş para peşindeyiz kazanamıyoruz da kazandığımızı geri veriyoruz İnan benden çok bırakmak isteyen yoktur ama olmuyor dost bir türlü kökünden halledemiyoruz bu işi nasıl olacak bilmiyorum en ufak bir şey de ailem yine kumara mı verdin diyor haklılar zamanında 100 gram altın vardı hepsini yedim o hariç kaç bin milyarlar yine yaptım 150 gram şimdi bu sefer o kadar uçmuyorum eskisi gibi ama ufak tefek kumarlar bile kötü ya Allah sonumuzu hayır etsin