Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti yagolcuk / NBA 16.01.2026

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,079
2,518
113
1768542593775.png

56 tane böyle 1k 1k para vardı burada bir zamanlar haha tutup bu parayı slot deneyeyim dedim sabah sabah da oranın sonu belli kayıp edeceğim. Bari çekeyim gel senle 500 -500 bölüşek

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,079
2,518
113
senden tek ricam tutup siteye atıp batırma parayı bi kahvaltı bi sigara parası olarak düşün. Slotta 1k spin aldım 500 ödedi olarak bakacam ben de gayet win-win

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,831
3,116
113
Direk olarak sigara alcam dediğin gibi yapacam eyvallah adamsın

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,831
3,116
113
maksat akşamları uğraş olsun ya mart ayına kadar. Deneme üflemeleri bunlar gelir gelmez hayırlısı oralar
Valla benim dün şarj yoktu elektirikte yoktu çok odaklanamadim hızlı hızlı yaptım telefon kapanmasın diye yine güzel yakaladım ama sağlam kafayla yaptığım zaman çok deli paralar kazandım dost rahat olsun çok para alacağız burdan NBA korksun bizden hahahass

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,079
2,518
113
Valla benim dün şarj yoktu elektirikte yoktu çok odaklanamadim hızlı hızlı yaptım telefon kapanmasın diye yine güzel yakaladım ama sağlam kafayla yaptığım zaman çok deli paralar kazandım dost rahat olsun çok para alacağız burdan NBA korksun bizden hahahass
bunlar benim şey ya 2006 gibi liseeye giderken kupon yapardım NTV sporda filan skorları versin de sonucu göreyim diye uğraşırdım sabahları evde pc yoktu da. NBA'nın tadı ayrı bende

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,831
3,116
113
2 dk içinde sende. Hadi konuyu kitlitleyelim kalsın. 2-3 gündür baya aktif forum kullandım ben de yavaştan kaçayım cmt gecesinde görüşmek üzere
Eyvallah tekrardan dost Allah daha çok versin Ben şimdiden cumartesiye çalışacağım allahaa emanet görüşürüz

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,079
2,518
113
bunlar benim şey ya 2006 gibi liseeye giderken kupon yapardım NTV sporda filan skorları versin de sonucu göreyim diye uğraşırdım sabahları evde pc yoktu da. NBA'nın tadı ayrı bende
Tabi kupon tuttuktan sonra nasıl göt kalkık giderdim orası da ayrı asngka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...