Tek seferlik kıyak sana usdt trc20 adresini yazsana buraya silersin sonra100 lira sigara paramızı da kupona bastık bugün kağıt sarıp içerim artık
Tek seferlik kıyak sana usdt trc20 adresini yazsana buraya silersin sonra100 lira sigara paramızı da kupona bastık bugün kağıt sarıp içerim artık
Koç demiştir evladım atamıyorsan zorlama diye hahaBak adamin 2 üçlük atari 1.60 8 sayi atari 1. 80 normalde 4.5 üçlük rahat atıyordu son 5.6 haftaayaa ama her maç 10 usttu üçlük deniyordu ne oldu artik bilmiyorum adam denemiyorr
12 13 deniyordu çoğu zmaan bazzn 15 üstü denerdi ama eli sicak olduğu zaman 7.8 üçlük attığı maçı bilirimKoç demiştir evladım atamıyorsan zorlama diye haha
Buraya atsam oluyor mu ki dostTek seferlik kıyak sana usdt trc20 adresini yazsana buraya silersin sonra
Eyvallah dosst adamsinEkli dosyayı görüntüle 916252
56 tane böyle 1k 1k para vardı burada bir zamanlar haha tutup bu parayı slot deneyeyim dedim sabah sabah da oranın sonu belli kayıp edeceğim. Bari çekeyim gel senle 500 -500 bölüşek
yolla silersin hızlıca benim DM problemliBuraya atsam oluyor mu ki dost
Sil dediğin zmn silcemyolla silersin hızlıca benim DM problemli
Dün NBA çok yaklaştik dost merakk etme senle çok paralar vuracağızEkli dosyayı görüntüle 916252
56 tane böyle 1k 1k para vardı burada bir zamanlar haha tutup bu parayı slot deneyeyim dedim sabah sabah da oranın sonu belli kayıp edeceğim. Bari çekeyim gel senle 500 -500 bölüşek
Yok dost oynamam sslot filan bensenden tek ricam tutup siteye atıp batırma parayı bi kahvaltı bi sigara parası olarak düşün. Slotta 1k spin aldım 500 ödedi olarak bakacam ben de gayet win-win
maksat akşamları uğraş olsun ya mart ayına kadar. Deneme üflemeleri bunlar gelir gelmez hayırlısı oralarDün NBA çok yaklaştik dost merakk etme senle çok paralar vuracağız
Valla benim dün şarj yoktu elektirikte yoktu çok odaklanamadim hızlı hızlı yaptım telefon kapanmasın diye yine güzel yakaladım ama sağlam kafayla yaptığım zaman çok deli paralar kazandım dost rahat olsun çok para alacağız burdan NBA korksun bizden hahahassmaksat akşamları uğraş olsun ya mart ayına kadar. Deneme üflemeleri bunlar gelir gelmez hayırlısı oralar
2 dk içinde sende. Hadi konuyu kitlitleyelim kalsın. 2-3 gündür baya aktif forum kullandım ben de yavaştan kaçayım cmt gecesinde görüşmek üzereDirek olarak sigara alcam dediğin gibi yapacam eyvallah adamsın
bunlar benim şey ya 2006 gibi liseeye giderken kupon yapardım NTV sporda filan skorları versin de sonucu göreyim diye uğraşırdım sabahları evde pc yoktu da. NBA'nın tadı ayrı bendeValla benim dün şarj yoktu elektirikte yoktu çok odaklanamadim hızlı hızlı yaptım telefon kapanmasın diye yine güzel yakaladım ama sağlam kafayla yaptığım zaman çok deli paralar kazandım dost rahat olsun çok para alacağız burdan NBA korksun bizden hahahass
Eyvallah tekrardan dost Allah daha çok versin Ben şimdiden cumartesiye çalışacağım allahaa emanet görüşürüz2 dk içinde sende. Hadi konuyu kitlitleyelim kalsın. 2-3 gündür baya aktif forum kullandım ben de yavaştan kaçayım cmt gecesinde görüşmek üzere
Tabi kupon tuttuktan sonra nasıl göt kalkık giderdim orası da ayrı asngkabunlar benim şey ya 2006 gibi liseeye giderken kupon yapardım NTV sporda filan skorları versin de sonucu göreyim diye uğraşırdım sabahları evde pc yoktu da. NBA'nın tadı ayrı bende