Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin yagolcuk / Everymatrixler Öğlen Buglandı

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,329
6,118
113
10 senedir oynuyorum ilk defa şimdi gördüm böyle bişey 10 sene 1000lira kazanç için bekliceksek yaşamayalım biz

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,821
25,234
113
sporda fifada 8dklık maçlardaydı ama kaldırdılar ayar çekiyorlar sanırım. Ama bugün hem evdeyim hem de 2. ekranda açık bırakcam takip etcem düzenli olarak eğer denk gelirse buradan çıtlatırım parası olan koparır bişiler

Keşke olaydın la çok iyidi
Sağlık olsun cano ne kadar kar ettin aşağı yukarı

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
27,463
13,364
113
Biraz önce şans eseri denk geldi. İyilik akımında da duyurdum zaten detaylıca burada yazayım arada takip edin. E-Sporlar teknolojik olduğu için arada hatalar oluyor oranlar açık kalıyor yada görüntü önden gidebiliyor. Onun gibi bir şey denk geldi. Fotoğrafta portekiz maçı 3-1ken oynamışım mesela 4.10 orandan ; italya macı 4-1ken 5.5 üst 2.15 orandan oynamışım gibi şeyler oranlar temizinden açık kaldı. Tronla da 2 dkda ödediler sağ olsunlar. Az yürek olsaydı direkt skor bile oynanırdı da işte aza kanaat etmeyen çoğu hiç bulamaz mantığıyla yaklaştım az.

Ekli dosyayı görüntüle 922779

Fiorentine maçı 4-1ken oranı 3.30muş gayet tatlı

Ekli dosyayı görüntüle 922780
Tebrikler yogolcuk. Bizde kazanalım diye ismin gibi çok yoruluyorsun.

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,821
25,234
113
akşama bonkör şekilde kupon üflücek kadar :D Güzel zaman da geldi bakalım ama son kupon vardı 1kya 3.3 veren onu 1k olarak iade ettiler az önce.
Para çekmeyi de kapatmışlar geri açtırdım allahtan
İyi akşama sendenim yani kadim dostum 😎 koklaşırız bir kaç saate bebeğim 😍✌

Yasoski

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
335
75
28
peki hocam bu real e-spor maçlarımı yoksa sanal botların oynadıgı mı?