- 5,661
- 5,530
- 113
Yorum yapmıyorum@TommyEgan hatta bu arkadaş. Kardeş anladın mı şimdi neden iyilik akımına yazıyordum ben?
Yorum yapmıyorum@TommyEgan hatta bu arkadaş. Kardeş anladın mı şimdi neden iyilik akımına yazıyordum ben?
Sağlık olsun cano ne kadar kar ettin aşağı yukarısporda fifada 8dklık maçlardaydı ama kaldırdılar ayar çekiyorlar sanırım. Ama bugün hem evdeyim hem de 2. ekranda açık bırakcam takip etcem düzenli olarak eğer denk gelirse buradan çıtlatırım parası olan koparır bişiler
Keşke olaydın la çok iyidi
akşama bonkör şekilde kupon üflücek kadarSağlık olsun cano ne kadar kar ettin aşağı yukarı
Tebrikler yogolcuk. Bizde kazanalım diye ismin gibi çok yoruluyorsun.Biraz önce şans eseri denk geldi. İyilik akımında da duyurdum zaten detaylıca burada yazayım arada takip edin. E-Sporlar teknolojik olduğu için arada hatalar oluyor oranlar açık kalıyor yada görüntü önden gidebiliyor. Onun gibi bir şey denk geldi. Fotoğrafta portekiz maçı 3-1ken oynamışım mesela 4.10 orandan ; italya macı 4-1ken 5.5 üst 2.15 orandan oynamışım gibi şeyler oranlar temizinden açık kaldı. Tronla da 2 dkda ödediler sağ olsunlar. Az yürek olsaydı direkt skor bile oynanırdı da işte aza kanaat etmeyen çoğu hiç bulamaz mantığıyla yaklaştım az.
Ekli dosyayı görüntüle 922779
Fiorentine maçı 4-1ken oranı 3.30muş gayet tatlı
Ekli dosyayı görüntüle 922780
Bir suç işlerken ne kadar kalabalık olursa o kadar legalleşir. O yüzden colosyumlarda cinayetler işlenmedi miTebrikler yogolcuk. Bizde kazanalım diye ismin gibi çok yoruluyorsun.
Affina sığınıyorum Ben cahilim O kadarını bilmiyorumBir suç işlerken ne kadar kalabalık olursa o kadar legalleşir. O yüzden colosyumlarda cinayetler işlenmedi mi
İyi akşama sendenim yani kadim dostum 😎 koklaşırız bir kaç saate bebeğim 😍✌akşama bonkör şekilde kupon üflücek kadarGüzel zaman da geldi bakalım ama son kupon vardı 1kya 3.3 veren onu 1k olarak iade ettiler az önce.
Para çekmeyi de kapatmışlar geri açtırdım allahtan