Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Victorosimhen | Kasa 5 K Hedef 350 k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,385
7,400
113
Herkesin roll ünü takip etmemek gerekiyor dost geçen de 6 saat takip ettik lavuk mesaja bile dönmedi verdiği sözü bile tutamayan karaktersizlerle dolu forum yapacak bi şey yok
Sen onu bana mı dedin?Senin haricinde 14 kişiye para gönderdim.Sana özelden tron adresini yaz dedim bana tron adresini yazmamışsın beni takip etsene diyorsun.Daha sen kafasını alırsın

zenginolacaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
617
188
43
Sen onu bana mı dedin?Senin haricinde 14 kişiye para gönderdim.Sana özelden tron adresini yaz dedim bana tron adresini yazmamışsın beni takip etsene diyorsun.Daha sen kafasını alırsın
reis herkese dagıttın kesene bereket ama adaletli olmadı biraz be , ben ve 3 kişi 7 saat boyunca takip ettik , takip etmeyenler bile ödül aldı

Szyan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,798
520
113
Ne yazdığımı anlamaya çalışmamışşın bile güzel kardeşim bir de ahkam kesiyorsun

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,385
7,400
113
Herkesin roll ünü takip etmemek gerekiyor dost geçen de 6 saat takip ettik lavuk mesaja bile dönmedi verdiği sözü bile tutamayan karaktersizlerle dolu forum yapacak bi şey yok
Hıyara bak ben elemana söz vermiş olmamama rağmen özelden yazıp tron adresini istedim bana tron adresi yazmayıp beni takip etsene diyor gelmiş burada arkamızdan sallıyor.14 tane adama para attım 3-5 e bizi bozacak he?

Szyan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,798
520
113
Takip edecen ki sana ordan adresi yollayacağım mesaja cevap verseydin çözecektik 2 kuruş eline geçince egodan gözün dönmüş sende kalsın paran

Szyan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,798
520
113
Güzel kardeşim dm den cevaplama kısmında bilgi paylaşılmıyor diye biliyorum bi takip atamadın mı da konuşuyon hala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...