- 7,673
- 4,418
- 113
Dur sen sakin ol elinden bi kaza çıkmasınLa iste bakın ki insan bu forumda kimlere kimlere salak gibi para atiyor atmayın abi paranızı bunlara
Dur sen sakin ol elinden bi kaza çıkmasınLa iste bakın ki insan bu forumda kimlere kimlere salak gibi para atiyor atmayın abi paranızı bunlara
Emredersiniz komutanım hayırdır çişemi kalktiniz puahaHemen yatın uyuyun dedim
Alakası yok iban atmıyor tron adresi atıyor diğer arkadaşların alayı o şekilde yazdı zatenreis yeni bi dm oluşturup atacaktın , bilmiyorsan yardımcı olayım
ya direk mesajdan trx atabilir , bunun için yeni dm açmasına gerek yok , iban için yeni dm acılırPeki bu tron adreslerini yazan arkadaşlar nasıl yazmış?Güvercin yoluyla mı iletmişler?Denedin mi yazmayı örneğin cüzdan adresini
Tutmayın küçük enişteyi puahaDur sen sakin ol elinden bi kaza çıkmasın
Puhhhhahahah yatmadan bi bakayım dedim her zamn ki gibi para muhabbeti puahhha ŞaşmazEmredersiniz komutanım hayırdır çişemi kalktiniz puaha
Vallahi iyi dedin onuLa iste bakın ki insan bu forumda kimlere kimlere salak gibi para atiyor atmayın abi paranızı bunlara
Bide foruma hiç bir katkısı olmayan adamlar hak dava ediyor ya çıldırıyorum resmen puahaPuhhhhahahah yatmadan bi bakayım dedim her zamn ki gibi para muhabbeti puahhha Şaşmaz
ya reis trx kopyala yapıştır yapmamışsın veya yapamamışsın , adam yakandan tutup zorla mı verecek parayı , boşver uzatma olan olduDostum mesaj yazmaya tenezzül edip cevaplasaydın biz de öğrenmiş olurduk
Baba sen ne ötüyon 2 saattir sanki forumdakilerin borcunu felan sıfırladın ne bu tavırlarBide foruma hiç bir katkısı olmayan adamlar hak dava ediyor ya çıldırıyorum resmen puaha
Onlar olmasa sen bi hiçsin 😄Bide foruma hiç bir katkısı olmayan adamlar hak dava ediyor ya çıldırıyorum resmen puaha
bu sohbet konuları neden kapatıldıBide foruma hiç bir katkısı olmayan adamlar hak dava ediyor ya çıldırıyorum resmen puaha
Ya Allahtan konuya girdimde mesajını gördüm lavuk demiş birde söveceğim şimdi ben banlanacağım.Neyse ne diyeyimBide foruma hiç bir katkısı olmayan adamlar hak dava ediyor ya çıldırıyorum resmen puaha