- 5,522
- 5,429
- 113
Sara o golü atsa maç bitmişti
Cimbomlu tamamen duygusal oynamış@Victorosimhen osi nerdesin 🤣🤣
Hepsi mallasti hoca desen geri zekalı oldu oyuna müdahale etmiyor. Salak oyuncular 1-0 ken hala hücum yapmaya çalışıp boş alan veriyorlar geri zekalılar top bizde kalsin sakin olun ama neredeBunlar Met mi içmiş napmış başım ağırdı yemin ediyorum sinirden napıyo bunlar ya
Yemin ediyorum kafam nasl agırıyo gece gece sinirden ya 85 olmuş icardi alıyor mal bu Okan vallahi mal barışın pozisyonu gördün dimi kanser etti yaHepsi mallasti hoca desen geri zekalı oldu oyuna müdahale etmiyor. Salak oyuncular 1-0 ken hala hücum yapmaya çalışıp boş alan veriyorlar geri zekalılar top bizde kalsin sakin olun ama nerede
Ne yaptıkları belli değil pas desen pas değil şut desen şut değil tam salak bu osihmen Barış Sarah hepsi beceriksizYemin ediyorum kafam nasl agırıyo gece gece sinirden ya 85 olmuş icardi alıyor mal bu Okan vallahi mal barışın pozisyonu gördün dimi kanser etti ya
Fenaa sapladı fenere osiii hadi bit be bit 😂😂Ne yaptıkları belli değil pas desen pas değil şut desen şut değil tam salak bu osihmen Barış Sarah hepsi beceriksiz
Golü bile zorla attı sut çekecek hal yok adamdaYemin ediyorum kafam nasl agırıyo gece gece sinirden ya 85 olmuş icardi alıyor mal bu Okan vallahi mal barışın pozisyonu gördün dimi kanser etti ya
10 kişi adamlar😂😂Fenaa sapladı fenere osiii hadi bit be bit 😂😂
Ülke takımı ne olursa olsun tebrik et kanka bizim rekabetimiz ülkemiz de10 kişi adamlar😂😂
Tebrik edilecek takım Juventus 10 kişiyle cincona futbol dersi verdilerÜlke takımı ne olursa olsun tebrik et kanka bizim rekabetimiz ülkemiz de
Heycan yaptı bizim salaklar burdan büyük ders çıkarmamız gerekiyor bugünTebrik edilecek takım Juventus 10 kişiyle cincona futbol dersi verdiler
Olsun eledik yine de 🤣Tebrik edilecek takım Juventus 10 kişiyle cincona futbol dersi verdiler