Dünyanın her yerinde şike dönüyor desek az olmaz dostKupa maçı herkes üst yüklendi alta cekildi
Dünyanın her yerinde şike dönüyor desek az olmaz dostKupa maçı herkes üst yüklendi alta cekildi
Artık şikeyi bilmeye calisiyoruz ortam öyle bozuk 😁Dünyanın her yerinde şike dönüyor desek az olmaz dost
Aynen öyle valla nice Marsilya maçını gördün mü tam 3 kere ard arda para aldım son kasayı da bu kupona vurdumArtık şikeyi bilmeye calisiyoruz ortam öyle bozuk 😁
Çok güzel maç oldu iyi yakalamışsin o maçı Marsilya napacagi belli olmayan takım aslında tebrik ederimAynen öyle valla nice Marsilya maçını gördün mü tam 3 kere ard arda para aldım son kasayı da bu kupona vurdum
Eyvallah dost darısı benfica maçınaÇok güzel maç oldu iyi yakalamışsin o maçı Marsilya napacagi belli olmayan takım aslında tebrik ederim
Beklemedeyiz dostEyvallah dost darısı benfica maçına
Eyvallah dostum sağolasın gelecek inşallahBeklemedeyiz dost
Gelcek dakika 60 ses yok güzelEyvallah dostum sağolasın gelecek inşallah
hele kupon gelsın dostKupon gelirse yeni konudan devam edeceğiz bilginiz olsun dostlarım burdaki kemik kadroyu rolle alicam yeni konudan 5 kişi daha seçeriz kupon gelirse
Geliyor inşallah ölü maç buhele kupon gelsın dost
Kim onlar dostKupon gelirse yeni konudan devam edeceğiz bilginiz olsun dostlarım burdaki kemik kadroyu rolle alicam yeni konudan 5 kişi daha seçeriz kupon gelirse
Erken dahaGeliyor inşallah ölü maç bu
İlk yazanlar yani sizler dostKim onlar dost
mourinho top oynatmıyor benficayaGeliyor inşallah ölü maç bu
Dostum inan bende çözemedim var birseylerdeBu Benfica normalde dk 85 felan olması lazımdı ne alaka anlayamıyorum