- 36,735
- 24,779
- 113
İnşallah dostum sen bu bahse 3k sokmuşsundur ölüsü 👋😅😅Benficadan umutluyum dost öyle bile bitebilir inşallah 😂
İnşallah dostum sen bu bahse 3k sokmuşsundur ölüsü 👋😅😅Benficadan umutluyum dost öyle bile bitebilir inşallah 😂
😂Gelmesi lazım dostttttİnşallah dostum sen bu bahse 3k sokmuşsundur ölüsü 👋😅😅
Saol dost hoşgeldinBol şans dost
89 şu ne olduğu belli olmayan maç bitsin hele acilen 🤣🤣🤣😂Gelmesi lazım dosttttt
Hosbldm teşekkür ederimSaol dost hoşgeldin
Ya bu deveyi güderiz yada bu diyardan gideriz dostt89 şu ne olduğu belli olmayan maç bitsin hele acilen 🤣🤣🤣
Umarım şanslı günün olur dostBu kupon gelirse 50k lık kupon yapılacak asıl heyecan orda bu gece uyku yok dostlarrr
İşimi şansa bırakmak istemiyorum artık dost vallaUmarım şanslı günün olur dost
La etmeeeeee 🤣🤣🤣 neyse şu gelsin hele ben sana Dm den çökeyim NBA yapalım 😅😅 dün 10 oran buldum 6-7 de bu gece ayarlarız dostumBu kupon gelirse 50k lık kupon yapılacak asıl heyecan orda bu gece uyku yok dostlarrr
Bitir hakemm hadiii91 oldu dakika bitseydi su maç
gelirse onada bol şans dostrBu kupon gelirse 50k lık kupon yapılacak asıl heyecan orda bu gece uyku yok dostlarrr
İnşallah dost tavsiyelere açığım 😂La etmeeeeee 🤣🤣🤣 neyse şu gelsin hele ben sana Dm den çökeyim NBA yapalım 😅😅 dün 10 oran buldum 6-7 de bu gece ayarlarız dostum
Eyvallah kralllgelirse onada bol şans dostr
Kazancın daim olsun dost umarım doğru seçeneği seçersinİşimi şansa bırakmak istemiyorum artık dost valla