- 13,563
- 6,119
- 113
Ne bileyim kral doğrudur sabah sabah uyanamadik demekkiMilletin mesajini alintilayip yorum yapiyon ama o Mesaji ablation ulan sen tam şabanmissin 😂
Ne bileyim kral doğrudur sabah sabah uyanamadik demekkiMilletin mesajini alintilayip yorum yapiyon ama o Mesaji ablation ulan sen tam şabanmissin 😂
Sınana etıket gelırmıNe bileyim kral doğrudur sabah sabah uyanamadik demekki
🤷🏼♂️Ne bileyim kral doğrudur sabah sabah uyanamadik demekki
Ödesinlerde nerede olursa olsunHala gelmedi büyük ihtimalle aracı kurumda daha.
Ödendi yazdıysa bir ara benim başıma geldi 500 TL ödendi yazdı 2 saat sonra hesaba geldiHala gelmedi büyük ihtimalle aracı kurumda daha.
Çile bulbulu sana gelsınnn dostHala gelmedi büyük ihtimalle aracı kurumda daha.
saat mi vereyim 11:30 a kadar surmez hesabindaHala gelmedi büyük ihtimalle aracı kurumda daha.
Bol şanslar dilerim 🙏Şansın daim olsunHedefe ulaşırsam 3 arkadaşa 1000 TL atacağım.Ekli dosyayı görüntüle 899838
Adama keltoş deme ya saçları dökülmüş zaten@Metings1905 ulan keltoş insan bir gunaydin kardeşim hosgeldin der, yokta yok
saat mi vereyim 11:30 a kadar surmez hesabinda
Dur yada Araci kurum ve bankadaki tanidiklari devreye koyuyorum
Gece iptal edmeseydi uyurken abi sen gelmişti şimdiye Heran düşer hesabına abi 1 saat oldu diğer çekim hakkın geldi 1 saat arayla cekebiliyor sunn yaHala gelmedi büyük ihtimalle aracı kurumda daha.
Adama keltoş deme ya saçları d
seven öyle sevmis (ben) gerisi mühim değilAdama keltoş deme ya saçları dökülmüş zaten
Sinan yeteri kadar etiket olmuş bence.Sınana etıket gelırmı
Art niyetli değil söylediğim kötü bişey değil ki bu gözler neler gördü sabah akşam dilenen tipler var sen biliyorsun sana dilenci şu bu demedim kiSen artniyetli bir zihne sahipsin, benim adamla muhabbetim farklı gorusuyorum konuşuyorum seyimin keyfine takılıyorum onu anlayamadiysan önceki mesajlarimi okumadin sanirim.
Ben sana niye böyle bir aciklama yaptim onu bilemedim şuan 😂
Yazdı 1 saat olduÖdendi yazdıysa bir ara benim başıma geldi 500 TL ödendi yazdı 2 saat sonra hesaba geldi
Teşekkürler 🙂Bol şanslar dilerim 🙏Şansın daim olsun
Allah kimseye muhtaç etmesin kral paramız olunca dostum diyenler düşmanımız ile dost olmuş para içinBu kumar işleri sıkıntılı birgün zirveyi görürsün ertesi gün kuru ekmeğe muhtaç duruma gelirsin Allah hepimizin sonunu hayretsin ne diyeyim
Diğer mesajları okuyunca konuyu anladım, ikinizde forumun demirbaslarindansiniz hiç gerek yok bu muhabbetlere benim anladığım kadarıyla arkadaş şakayla karışık bir mesaj yazmis konu uzamış hiç gerek yok.@cemsin moruk
Sen yine bir Düzeye sahipsin bellide yazdigin pmleri gerçek sanip alintilayan yorum yapan beynamazlar var , hadi Beni düşünme boşver de Onlari dusunerek pmle konuyu kral
(Kimseyi zan altinda birakmak için yazilmamistir)
Gelir o zamanYazdı 1 saat oldu