Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling VECNA / Kasa 45K Hedef 200K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,375
11,625
113
@cemsin moruk
Sen yine bir Düzeye sahipsin bellide yazdigin pmleri gerçek sanip alintilayan yorum yapan beynamazlar var , hadi Beni düşünme boşver de Onlari dusunerek pmle konuyu kral
(Kimseyi zan altinda birakmak için yazilmamistir)

cemsin

Türk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,464
3,887
113
Sen artniyetli bir zihne sahipsin, benim adamla muhabbetim farklı gorusuyorum konuşuyorum seyimin keyfine takılıyorum onu anlayamadiysan önceki mesajlarimi okumadin sanirim.
Ben sana niye böyle bir aciklama yaptim onu bilemedim şuan 😂
Art niyetli değil söylediğim kötü bişey değil ki bu gözler neler gördü sabah akşam dilenen tipler var sen biliyorsun sana dilenci şu bu demedim ki

cemsin

Türk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,464
3,887
113
Bu kumar işleri sıkıntılı birgün zirveyi görürsün ertesi gün kuru ekmeğe muhtaç duruma gelirsin Allah hepimizin sonunu hayretsin ne diyeyim
Allah kimseye muhtaç etmesin kral paramız olunca dostum diyenler düşmanımız ile dost olmuş para için :)

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,563
6,119
113
@cemsin moruk
Sen yine bir Düzeye sahipsin bellide yazdigin pmleri gerçek sanip alintilayan yorum yapan beynamazlar var , hadi Beni düşünme boşver de Onlari dusunerek pmle konuyu kral
(Kimseyi zan altinda birakmak için yazilmamistir)
Diğer mesajları okuyunca konuyu anladım, ikinizde forumun demirbaslarindansiniz hiç gerek yok bu muhabbetlere benim anladığım kadarıyla arkadaş şakayla karışık bir mesaj yazmis konu uzamış hiç gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...