Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Uyumayan Varsa Para Kazansın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,172
4,421
113
bu nasil muptezellikdir can skintisindan napcagni sasirmis bi tedavi gormen lazim kumarla bi hayat adim ileri gidemezsin kendine hayrin yok baskasina sifa olmaya calisiyorsun yazik..
Aslan sen ne diyorsun ciğer, ne kumlarla.Hayatı ilişki uzmanıyım ben . Yolunda gitmeyen şeylerle alakalı tavsiyelerde bulunup hayatına renk katiyorum , ücretli seanslar veriyorum

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,172
4,421
113
Arkadaşlar 4 ve Son Kupon Olarak Maçı paylaşıyorum ve ben bir kaç saat yatıyorum

Uzulmeyecek miktarda basın

Screenshot_20260115-103022.jpg

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,172
4,421
113
Herkes Konuya herkes Konuya , Eller havaya, yatırın parayı büroya, basın Destursuzun dediği maça ..

Koyacaksın 1.70 oranı kenara ,
Gel konuya bir teşekkür et, Yeter bu Adama.

Sekeranil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
889
433
83
🤪🤪🤪 Herkes Konuya herkes Konuya ,🤑🤑🤑🤑 Eller havaya, yatırın parayı büroya, basın 🤑🤑🤑Destursuzun dediği maça ..🤪🤪🤪🤪🤪🤪

🧐🧐🧐🤓🤓😎😎TipPsTErLeR bu maçLARrı parayLa vEriY0RLaR doSTİİ111🧐🧐🧐🤓🤓😎😎🧐🧐🧐🤓🤓😎😎

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,172
4,421
113
🤪🤪🤪 Herkes Konuya herkes Konuya ,🤑🤑🤑🤑 Eller havaya, yatırın parayı büroya, basın 🤑🤑🤑Destursuzun dediği maça ..🤪🤪🤪🤪🤪🤪

🧐🧐🧐🤓🤓😎😎TipPsTErLeR bu maçLARrı parayLa vEriY0RLaR doSTİİ111🧐🧐🧐🤓🤓😎😎🧐🧐🧐🤓🤓😎😎
Kral ben.kendimi arkadaşlara Adadım.
Yeter ki Kazansınlar

alkansglm

İnancını Tanrı'ya Göster, Bana İnsanlığın Lazım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,623
3,840
113
bu aralar surpriz geliyor cok maçlar

babaerdo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
183
769
93
Kral anladığım kadarıyla senin paran bitmiş ve maç vererek milleti oynatıp özelden yapiscan oynayanlara. 5 saattir boşuna kovalıyorsun yat uyu bosversen daha iyi:))

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,172
4,421
113
ARKADASLAR Yazdığım yanlış Anlaşılmasın, sadece tavsiye üzerine , 4 Maç verdim 4 Te 4 ,

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,172
4,421
113
Kral anladığım kadarıyla senin paran bitmiş ve maç vererek milleti oynatıp özelden yapiscan oynayanlara. 5 saattir boşuna kovalıyorsun yat uyu bosversen daha iyi:))
Ya ciğerim benim mesaj.engelim.var ben kimseye yazamam kimsede bana yazamaz
Dedim belki oynamak isteyip te maç arayan vardır , görürler basarlar dedim

dgknsar18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,591
1,698
113
Ben öyle her konuya mesaj atan her konuya karışan biri değilim dostum yanlış anlama da senin çalıştığın bir işin vs yok mu yani mesai sabah ya da akşam gidip çalışıp para kazandığın bir yer yok mu tek hayatın burası mı bir de gerçekten bir destek almalısın psikolojik olarak

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,172
4,421
113
Ben öyle her konuya mesaj atan her konuya karışan biri değilim dostum yanlış anlama da senin çalıştığın bir işin vs yok mu yani mesai sabah ya da akşam gidip çalışıp para kazandığın bir yer yok mu tek hayatın burası mı bir de gerçekten bir destek almalısın psikolojik olarak
Kanka ben Mototransfer işi yapıyordum, 15 gün felan oldu Ayrıldım işten. İş bakıyorum

dgknsar18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,591
1,698
113
Kanka ben Mototransfer işi yapıyordum, 15 gün felan oldu Ayrıldım işten. İş bakıyorum
Anladım hayırlısı olsun dikkatimi çekti de buraya takılanların çoğu işsiz tayfa belki yıllardır iş arayan bile vardır ben de işsiz kaldım en fazla 2 gün sonra bulabiliyorsun aylarca iş arayanları sadece burada gördüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...