Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Uyumayan Varsa Para Kazansın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,172
4,421
113
Ben öyle her konuya mesaj atan her konuya karışan biri değilim dostum yanlış anlama da senin çalıştığın bir işin vs yok mu yani mesai sabah ya da akşam gidip çalışıp para kazandığın bir yer yok mu tek hayatın burası mı bir de gerçekten bir destek almalısın psikolojik olarak
Birader senin fotoğraftski kedi senin mi ? Bende erkek bir kedi varda

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,172
4,421
113
Anladım hayırlısı olsun dikkatimi çekti de buraya takılanların çoğu işsiz tayfa belki yıllardır iş arayan bile vardır ben de işsiz kaldım en fazla 2 gün sonra bulabiliyorsun aylarca iş arayanları sadece burada gördüm
Valla bende hemen iş buluyorum , 2024/10 Kasım ayından ,, 2025 Aralık Ayına kadar 8 iş yeri değiştirmişim :D

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,067
2,511
113
Arkadaşlar 2 ayrı maç her ikisine de güven yüksek özellikle baktım bültene en mantıklı bunlar geldi ,
Kombin yapıp ufak rakamda basılabilir

Ekli dosyayı görüntüle 915840Ekli dosyayı görüntüle 915841

@yagolcuk @Sinsidda44
e kasayı 3x yaptıydık gaza geldin maç verdin kasayı patlattın @DESTURSUZ şimdi napcaz. Sigarada almadıydım at bi sigara parası bana. Hatta kahvaltıyı da hatırlattın 300 de bi börek parası atarsan sevinirim

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,254
2,043
113
İşte slotun nasıl bir rezil bir şey olduğunu burdan anlayın adam slota girmese en az 15k parası vardı

lg11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,000
268
83
@DESTURSUZ versene 1 maç daha 2,5k basıcam en sağlam maçı seç ama basket per üst bahsi olsun gelirse görürüm senide

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...