- 167
- 41
- 28
Benim için kazıyacakları yer toplam 15metre 1gğnlük iş aslında ama olmuyoBizimkisi 5 dk lik iş değildi yeri kazıyıp fiber hat çektiler kutudan . 2 gün sürdü sonra gelip baglanti yaptılar binalara
Benim için kazıyacakları yer toplam 15metre 1gğnlük iş aslında ama olmuyoBizimkisi 5 dk lik iş değildi yeri kazıyıp fiber hat çektiler kutudan . 2 gün sürdü sonra gelip baglanti yaptılar binalara
10 metre varsa sen çek bi kablo nolcakDostlar selam 5 aydır altyapı sorunu yaşıyorum bina yeni olduğu için altyapı yok 6 aylık bina ancak sokağımda fiber mevcut her binada var yani Türk Telekom'un logarları da mevcut benim binama 10metre uzaklıkta ancak gel gelelim cimere şikayette bulunmama rağmen hala bir gelişme yok bu sorunun yaşayan varmı nasıl çözebiliriz bu işi eywww
Dost onu önerdiler bana telekom dan da pek sıcak bakamadım 16 olmasa da olur gibiTürk Telekom magnet al idarelik 16 megabit sınırsız 1500 tl falan taahhüt de yok
Altyapısız İnternet bu Türk Telekom sim kart takıyorsun modeme öyle kullanıyorsun altyapı gelene kadar kullan en azından 3-4k fatura ödemezsinTürk Telekom magnet al idarelik 16 megabit sınırsız 1500 tl falan taahhüt de yok
Turkcell var 4.5G hızında superbox diye geçiyor ama onun taahhütlü var 12 ay istersen Bi de ona bakDost onu önerdiler bana telekom dan da pek sıcak bakamadım 16 olmasa da olur gibi
Ya öylede iade bugin yolu kaziyolar ertesi gün gelip kutuyu takiyolar 2 gün u buluyor . Sana tavsiyem sitenzde yada apartmanında örgütlerinin Telekom il merkezine gidip ön başvuru yapın on basvuru alıyorlar alt yapı yoksa bileBenim için kazıyacakları yer toplam 15metre 1gğnlük iş aslında ama olmuyo
Dostum elektrikçym zaten yaparım ancak kablonun en az 80cm yerin altında olması gerekir el işi değil10 metre varsa sen çek bi kablo nolcak
Zaten birz daha gelmezse onu alıcamTurkcell var 4.5G hızında superbox diye geçiyor ama onun taahhütlü var 12 ay istersen Bi de ona bak
Eyw dostYa öylede iade bugin yolu kaziyolar ertesi gün gelip kutuyu takiyolar 2 gün u buluyor . Sana tavsiyem sitenzde yada apartmanında örgütlerinin Telekom il merkezine gidip ön başvuru yapın on basvuru alıyorlar alt yapı yoksa bile
Yok bina kendimizin müstakil,yakında Telekom direği vardı ordan çektiler bağlantıyı hemenDost binamda hiç bir altyapı yok sokaktan binaya giren bir kablo yok nasıl yapıcak o işi kazım vs yapılması gerekir senin binan da vardır muhtemelen
Onu alacak olursan 1 TB kotalı al 4 kişiye yetiyor bende kullanıyorum mecburen altyapı yok burda daZaten birz daha gelmezse onu alıcam
Kutuyu kabloları taktılar ama hızda değişiklik yok 1 ay sonra gelicek bir daha dedi adam tamam dedikFiber hat geldi ise daire baglntisi hızlı oluyor onrmli olan binaya fiber kablonun gelip binaya fiber kutu takmalari
Sana havadan mı çektiler kabloyu dostYok bina kendimizin müstakil,yakında Telekom direği vardı ordan çektiler bağlantıyı hemen
İki dakkada fiber değil yani
Bence denemekte fayda var bı kaybın olmaz sonuçta
Birde tavsiyem bu Telekomun teknik ekipleri çok dolaşırlar illaki denk gelirsin biryerde
Onlarada sorabilirsin mutlaka bi çözüm yolu sunarlar diye düşünüyorum,Telekomun müşteri hizmetleri falan hikaye hiçbir işe yaramiyorlar
Bütün tecrübe ve işin yönetimi bu saha teknik personellerinde
Son çare ypck bişe yokOnu alacak olursan 1 TB kotalı al 4 kişiye yetiyor bende kullanıyorum mecburen altyapı yok burda da
Evet direk çatıya 2 kat bina zaten 😀Sana havadan mı çektiler kabloyu dost
Anladım dost hava kabloları hızlı yapıyolar genelde 50mb olur onlr ama benim sokakta o telekom direği yok sadece fiber altyapı var logar olarak 1000mb evimede çelikli fiber kablo çektim hzr bekletiyorum direkt 1000mb almak içinEvet direk çatıya 2 kat bina zaten 😀
Evet benim bağlantı işi çok basit fibere göreAnladım dost hava kabloları hızlı yapıyolar genelde 50mb olur onlr ama benim sokakta o telekom direği yok sadece fiber altyapı var logar olarak 1000mb evimede çelikli fiber kablo çektim hzr bekletiyorum direkt 1000mb almak için![]()
Yarın ilk iş telekom arabası gördüğüm gibi durduracam eywEvet benim bağlantı işi çok basit fibere göre
Ama dediğim gibi saha personeli denk getirirsen direk önünü kesmutlaka bi çözüm onerirler
Hiltiyle girişten mi 1 saate kazarsınDostum elektrikçym zaten yaparım ancak kablonun en az 80cm yerin altında olması gerekir el işi değil
Resmi yetki verseler inan yaparımHiltiyle girişten mi 1 saate kazarsın