Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Türk Telekom

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,402
2,907
113
Dostlar selam 5 aydır altyapı sorunu yaşıyorum bina yeni olduğu için altyapı yok 6 aylık bina ancak sokağımda fiber mevcut her binada var yani Türk Telekom'un logarları da mevcut benim binama 10metre uzaklıkta ancak gel gelelim cimere şikayette bulunmama rağmen hala bir gelişme yok bu sorunun yaşayan varmı nasıl çözebiliriz bu işi eywww
10 metre varsa sen çek bi kablo nolcak

Hantos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,384
674
113
Türk Telekom magnet al idarelik 16 megabit sınırsız 1500 tl falan taahhüt de yok
Altyapısız İnternet bu Türk Telekom sim kart takıyorsun modeme öyle kullanıyorsun altyapı gelene kadar kullan en azından 3-4k fatura ödemezsin

sahhhhin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,341
972
113
Benim için kazıyacakları yer toplam 15metre 1gğnlük iş aslında ama olmuyo
Ya öylede iade bugin yolu kaziyolar ertesi gün gelip kutuyu takiyolar 2 gün u buluyor . Sana tavsiyem sitenzde yada apartmanında örgütlerinin Telekom il merkezine gidip ön başvuru yapın on basvuru alıyorlar alt yapı yoksa bile

Bariszm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
167
41
28
Ya öylede iade bugin yolu kaziyolar ertesi gün gelip kutuyu takiyolar 2 gün u buluyor . Sana tavsiyem sitenzde yada apartmanında örgütlerinin Telekom il merkezine gidip ön başvuru yapın on basvuru alıyorlar alt yapı yoksa bile
Eyw dost

RedfoX

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,188
1,200
113
Dost binamda hiç bir altyapı yok sokaktan binaya giren bir kablo yok nasıl yapıcak o işi kazım vs yapılması gerekir senin binan da vardır muhtemelen
Yok bina kendimizin müstakil,yakında Telekom direği vardı ordan çektiler bağlantıyı hemen
İki dakkada fiber değil yani
Bence denemekte fayda var bı kaybın olmaz sonuçta
Birde tavsiyem bu Telekomun teknik ekipleri çok dolaşırlar illaki denk gelirsin biryerde
Onlarada sorabilirsin mutlaka bi çözüm yolu sunarlar diye düşünüyorum,Telekomun müşteri hizmetleri falan hikaye hiçbir işe yaramiyorlar
Bütün tecrübe ve işin yönetimi bu saha teknik personellerinde

Bariszm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
167
41
28
Yok bina kendimizin müstakil,yakında Telekom direği vardı ordan çektiler bağlantıyı hemen
İki dakkada fiber değil yani
Bence denemekte fayda var bı kaybın olmaz sonuçta
Birde tavsiyem bu Telekomun teknik ekipleri çok dolaşırlar illaki denk gelirsin biryerde
Onlarada sorabilirsin mutlaka bi çözüm yolu sunarlar diye düşünüyorum,Telekomun müşteri hizmetleri falan hikaye hiçbir işe yaramiyorlar
Bütün tecrübe ve işin yönetimi bu saha teknik personellerinde
Sana havadan mı çektiler kabloyu dost

Bariszm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
167
41
28
Evet direk çatıya 2 kat bina zaten 😀
Anladım dost hava kabloları hızlı yapıyolar genelde 50mb olur onlr ama benim sokakta o telekom direği yok sadece fiber altyapı var logar olarak 1000mb evimede çelikli fiber kablo çektim hzr bekletiyorum direkt 1000mb almak için ;)

RedfoX

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,188
1,200
113
Anladım dost hava kabloları hızlı yapıyolar genelde 50mb olur onlr ama benim sokakta o telekom direği yok sadece fiber altyapı var logar olarak 1000mb evimede çelikli fiber kablo çektim hzr bekletiyorum direkt 1000mb almak için ;)
Evet benim bağlantı işi çok basit fibere göre
Ama dediğim gibi saha personeli denk getirirsen direk önünü kes:) mutlaka bi çözüm onerirler