- 29,789
- 10,828
- 113
Ahaaaa tutturul gene hahahaha 0-2Brezilya ligindeki iptal olmasa iyi olurdu
Ahaaaa tutturul gene hahahaha 0-2Brezilya ligindeki iptal olmasa iyi olurdu
İlk yarılar şuan orta halli mollarco maçı problem li duruyorAhaaaa tutturul gene hahahaha 0-2
Oldu oldu uyanİlk yarılar şuan orta halli mollarco maçı problem li duruyor
Haydi inşallah Kazanca birer gol kaldı@Tunca54 dedigim olacak hahahaha kaldık 1 er gollere
23 de gollü 3 maç var hepsini almışsın helalYazarken goool oldu
Kupon parası cepte su an hepsine 2.5 üst versen zenginsin 😂Haydi inşallah Kazanca birer gol kaldı
Dost durumlar kritik bir dostumuzun sayesinde rol açtık o yüzden garantiye oynamak istedimKupon parası cepte su an hepsine 2.5 üst versen zenginsin 😂
Bol şanslar@sinannn56677
Dostumun sayesinde bizimde belki birilerine yardımımız dokunur teşekkürlerimi sunuyorum takip eden 2 kişiye 500₺
Salca ekmek yiyoruz sen dusun 😂😂Dost durumlar kritik bir dostumuzun sayesinde rol açtık o yüzden garantiye oynamak istedim
Hep aynıyız hep 10 dakka sonra 2600 ödemem var ama jsjsjsjs para yok 😂😂Dost durumlar kritik bir dostumuzun sayesinde rol açtık o yüzden garantiye oynamak istedim
İnan senden ayıracak hiçbir yanım yok kankaSalca ekmek yiyoruz sen dusun 😂😂
İkinci yarı koca 45 dakikada birer gol atarlar herhalde değil mi 😁Hep aynıyız hep 10 dakka sonra 2600 ödemem var ama jsjsjsjs para yok 😂😂
Essek değillerse atsınlar neyse biz beklentimizi aldık en azından 1. Yarıdanİkinci yarı koca 45 dakikada birer gol atarlar herhalde değil mi 😁
Salca iyidir tunca 😂😂İnan senden ayıracak hiçbir yanım yok kanka
Aynen öyle dostum ana parayı garantiye aldımEssek değillerse atsınlar neyse biz beklentimizi aldık en azından 1. Yarıdan