- 2,501
- 1,491
- 113
Heeeee zor Portekiz ligi orası orada o oranı kolay yedirmezlerEv 2.5 üst 7.20 oranı var
Heeeee zor Portekiz ligi orası orada o oranı kolay yedirmezlerEv 2.5 üst 7.20 oranı var
40 yılda bir geliyor özel oran onda da oynamıyoruz işte halbuki kod da atıyor adamlar 1 tl ama işteAsensio bugün bir gol daha ataydı felfena idik de şunu farkettim bize denk geliyor herhalde kime ceza sahası dışından gol atar bahsi oynarsak en geride oynuyor bu jojoda ileriye gitmiyor ya la hocam
Dün 3 tane özel oran açtı ya gs maçına 2 sini aldım 3.cüyü oynatmadı bana o icardi osşmhen 1 gol bahsini alamadım reisim la40 yılda bir geliyor özel oran onda da oynamıyoruz işte halbuki kod da atıyor adamlar 1 tl ama işte
Bende aynı hepsını aldım bi onu almadımDün 3 tane özel oran açtı ya gs maçına 2 sini aldım 3.cüyü oynatmadı bana o icardi osşmhen 1 gol bahsini alamadım reisim la
Bileydim ilk uçarak onu alırdım işte şansBende aynı hepsını aldım bi onu almadım
Ben dedim ama demiLan porto ne ara 2 3 yaptı ohaa
Valla helal olsunBen dedim ama demi
Keşke para olaydı da löks diye girseydikValla helal olsun
Daammmdan duscen aqq 😂😂😂Lan porto ne ara 2 3 yaptı ohaa
Hık diyeDaammmdan duscen aqq 😂😂😂
@Tunca54 dm at dedi dmye bakmiyo 😂😂😂Hık diye
Bakar bakar adam bi keyif sigarası içsin elleme@Tunca54 dm at dedi dmye bakmiyo 😂😂😂