- 12,622
- 4,465
- 113
Sen su 2li kombni yakala da kazanc olsun 😅😅😅Bizim 1 k unutma 🤣🤣🤣
Sen su 2li kombni yakala da kazanc olsun 😅😅😅Bizim 1 k unutma 🤣🤣🤣
Caktrma az once soledigim mac patlado 🤣Sen su 2li kombni yakala da kazanc olsun 😅😅😅
Yok la ilk maçtan kırmızıSen su 2li kombni yakala da kazanc olsun 😅😅😅
Tekrar mi verecen30 dk bekletiler iptal etiler yöntem değiştir dediler gram sevmiyorum padisahı
Ben yokum dost yarışmacı arkadaşlara başarılar bende @qguzh4nn0 tutuyorm😅😅😅Bol şanslar krallar ben daha iyi olur diye düşündüm konu sahibinin kesesine bereket ben sizi tutuyorum
Degis sende gelir allahin izniyle 🧿✋30 dk bekletiler iptal etiler yöntem değiştir dediler gram sevmiyorum padisahı
Kuponum hazir on oran roll sahibini bekliyorum 🤣Ben yokum dost yarışmacı arkadaşlara başarılar bende @qguzh4nn0 tutuyorm😅😅😅
Değiş dost 2.ye bekletmez bu kadar30 dk bekletiler iptal etiler yöntem değiştir dediler gram sevmiyorum padisahı
Anaaa dur bende ayarliyimKuponum hazir on oran roll sahibini bekliyorum 🤣
🔥🔥😃Kuponum hazir on oran roll sahibini bekliyorum 🤣
Bekle kral öderlerBeyler havale yatırdım iptal edip kriptolu versem acaba da bozukken cok zarar bozuyor
Bekle havale oder neden zarar edesin 😇Beyler havale yatırdım iptal edip kriptolu versem acaba da bozukken cok zarar bozuyor
Çekimi havale verdiyse bekle bnce.simdi bidaha zaman kaybı olucakBeyler havale yatırdım iptal edip kriptolu versem acaba da bozukken cok zarar bozuyor
Kriptoda zarar oluyo demek istedi galibaBekle havale oder neden zarar edesin 😇
Bende ondan bahsettim knka anladım demek istediğini🙏😇Kriptoda zarar oluyo demek istedi galiba
Hayir cok zarar etmezsin kripto.borsasindan borsasina degisir 0.50 0.28 0.38 bole bole degisir yuzde bir bile degil donusumBeyler havale yatırdım iptal edip kriptolu versem acaba da bozukken cok zarar bozuyor