- 23,880
- 14,633
- 113
Wells blok yapar denedik yine yapmamış @AllanSaintMaximin 50 kilo adam da olda nba de oynuyon aq 1 blok yap
Yok be yemesede öndeydi zaten yemese yeterdi yemedi bide üstüne 3luk attı.nbade şansım var benimde para yok bakma yoksa burdan iyi para yedim geçen seneSon 2 üçlük kurtardı seni
O kim aq euroligden mi transfer olmusWells blok yapar denedik yine yapmamış @AllanSaintMaximin 50 kilo adam da olda nba de oynuyon aq 1 blok yap
Gayet iyi tskrler bol şanslar.orda çekim uzun sürüyor mu uyualim miCekimi verdim 1500 ser uygunmu dur beyler
Memphiste oynuyo 2 metre boyu var itin blok yapamıyo. 4.2 oranı vardıO kim aq euroligden mi transfer olmus
Benim hesaptan atacam o gelir önemi yok acilinden beklemeyin sizdeGayet iyi tskrler bol şanslar.orda çekim uzun sürüyor mu uyualim mi
Bankoymus lan yazık olmuş aqMemphiste oynuyo 2 metre boyu var itin blok yapamıyo. 4.2 oranı vardı
TeşekkürlerÖdemler yoladım
Tskrler iyi sabahlar kardeşBenim hesaptan atacam o gelir önemi yok acilinden beklemeyin sizde
oğuz dünkü maç kaç kaç bitti 🤣 @akgul383@onkooo411 nerdesn onko 🤣🤣
Reis benide görecektin haniÖdemler yoladım
Sen böyle herkesten para istemeye dvm edersen ban yemen an meselesi.ben seni uyarali daha 1 saat olmadiReis benide görecektin hani
O atacakticsozu wardi ondan yazdimclaSen böyle herkesten para istemeye dvm edersen ban yemen an meselesi.ben seni uyarali daha 1 saat olmadi
3-0😂😂oğuz dünkü maç kaç kaç bitti 🤣 @akgul383
aaaaaaa
Bu saatte burada sennnn