- 107,131
- 60,333
- 113
Benimkide tutarsa zarar etmiyosun galiba3600 verdi 1500 senin knl
Benimkide tutarsa zarar etmiyosun galiba3600 verdi 1500 senin knl
Zarara önemli degil knk sporda kaybeder avitorda kazanırızBenimkide tutarsa zarar etmiyosun galiba
HelalZarara önemli degil knk sporda kaybeder avitorda kazanırız
Tolgaaa neler yapiyorsun 🤣🤣Zarara önemli degil knk sporda kaybeder avitorda kazanırız
Ooo daha taze bide tbrklerZarara önemli degil knk sporda kaybeder avitorda kazanırız
Spor yatınca 8 de avitora saladım fazla kazanc yok ama toplamda 16 yatırmıs suanlık 20 cekmis oldum zararı kapatım diye düşünüyorumOoo daha taze bide tbrkler
Daim olaSpor yatınca 8 de avitora saladım fazla kazanc yok ama toplamda 16 yatırmıs suanlık 20 cekmis oldum zararı kapatım diye düşünüyorum
Aviatör de nasıl kazanıyonuz laZarara önemli degil knk sporda kaybeder avitorda kazanırız
Reis sen dm ulas senin 1500 gönderelim bekleme yatmak istersin belki
Eee gelen kupon var benimkide gelirse onları hesap ettinmi.benimkide gelirse 7k burdan geliyorSpor yatınca 8 de avitora saladım fazla kazanc yok ama toplamda 16 yatırmıs suanlık 20 cekmis oldum zararı kapatım diye düşünüyorum
3 dk dirensinkerdeMilwa kaşıntısı var belliki bu ne hız la maça bak 7 dkda 45 sayı cikdi vermese bari yarışı savunma sıfır.uat oyniycakdim korktum şunlara bak hele
3 ünü dağıtıyorum knk 4 4 8 bin kar oluyorEee gelen kupon var benimkide gelirse onları hesap ettinmi.benimkide gelirse 7k burdan geliyor
Heh kar varsa tmm dir3 ünü dağıtıyorum knk 4 4 8 bin kar oluyor
O farktan geri dusdu neyseki son anda atttida won oldu oh be 😁3 ünü dağıtıyorum knk 4 4 8 bin kar oluyor
Son 2 üçlük kurtardı seniO farktan geri dusdu neyseki son anda atttida won oldu oh be 😁