- 15,784
- 2,930
- 113
Buranın 50 ödemesi bile güzel dost6saat surmustu benim
Buranın 50 ödemesi bile güzel dost6saat surmustu benim
Bol şanslar reis devre arası şuanTunca54 başlayalım koku sahibi ilk hak onun olsun site arıyorum para yatıracam 2.50 bulsun kardesimiz
1.2.3 diye sırayı sec sen dost smdiden karısmasın dha gelen olur karısır burala 😊Tunca54 başlayalım koku sahibi ilk hak onun olsun site arıyorum para yatıracam 2.50 bulsun kardesimiz
👍🏻1.2.3 diye sırayı sec sen dost smdiden karısmasın dha gelen olur karısır burala 😊
Yıl 1996 ekmek kuyruğu vay be1.2.3 diye sırayı sec sen dost smdiden karısmasın dha gelen olur karısır burala 😊
Mantıklı1.2.3 diye sırayı sec sen dost smdiden karısmasın dha gelen olur karısır burala 😊
Aynen dost valla odemez diye dusundm bende 6saat gecince ama odedi güven vermedn attıydık😊Buranın 50 ödemesi bile güzel dost
Sırasını bilsin herkes sonra herkes birbirine basıyor😃😃Yıl 1996 ekmek kuyruğu vay be
Ben 1700 de stres yapıyorum şuan seni düşünemiyorum bileAynen dost valla odemez diye dusundm bende 6saat gecince ama odedi güven vermedn attıydık😊
SLOT muydu kazançAynen dost valla odemez diye dusundm bende 6saat gecince ama odedi güven vermedn attıydık😊
Kısmet bakalım bekleyelim görelimSırasını bilsin herkes sonra herkes birbirine basıyor😃😃
TeşekkürlerMuhammets10
onkooo411
nerde
Simdilik bunlar olacak kesin
4 arkadaştan 2 si kazanırsa devam 3 ü kaybederse bu gece yeter demektir
Iyi bende warim .dMuhammets10
onkooo411
nerde
Simdilik bunlar olacak kesin
4 arkadaştan 2 si kazanırsa devam 3 ü kaybederse bu gece yeter demektir
Maçları verebilirsin kmkBol şanslar reis devre arası şuan
Tuncayınki kazanç olursa mı biz devam ediyoruz reisMaçları verebilirsin kmk