- 1,754
- 2,233
- 113
Cekim verdik geldimi tekrar bir zar etkinlgi sonra baska bir etkinlik acacam
İnsalar kazanırsın reis gelirse bana vereceğin parayıSenin para bereketli çıktı reis üçüncü adımdayız
Bu arkadasa yola oda tol acsınKeyfim yok dostum kızmadım🙏
Bol şans reis
Odedi bende guvenmedim ama 5k 5 bonus verdi min max 10katı çekm yapmısıtım sporda😊Bu site 50 k ödedi mi 🙄
Tabiki reis hedefe ulaşmam dahilinde dostuma ulaşacağımİnsalar kazanırsın reis gelirse bana vereceğin parayı
Bu arkadasa yola oda tol acsın
Mükemmel olurZar etkinliğinden baska söyle bir etkinlik düşünüyorum aramızda sırayla belirleyeceğiniz arkadaşlar adına 1k kupon yapacam 2.5 Oran verecek kazanırsa Win win olacak 500 arkadasın olacak sırada etkinliği böyle düşündüm nasıl olur
Çok iyi olur .. bol şansZar etkinliğinden baska söyle bir etkinlik düşünüyorum aramızda sırayla belirleyeceğiniz arkadaşlar adına 1k kupon yapacam 2.5 Oran verecek kazanırsa Win win olacak 500 arkadasın olacak sırada etkinliği böyle düşündüm nasıl olur
Guzelolur reisZar etkinliğinden baska söyle bir etkinlik düşünüyorum aramızda sırayla belirleyeceğiniz arkadaşlar adına 1k kupon yapacam 2.5 Oran verecek kazanırsa Win win olacak 500 arkadasın olacak sırada etkinliği böyle düşündüm nasıl olur
Eger düşündünüz daha farklı bir etkinlik Farsa söyleyin takip edip hem kazanıp hem dağıtım yapabileceğimizZar etkinliğinden baska söyle bir etkinlik düşünüyorum aramızda sırayla belirleyeceğiniz arkadaşlar adına 1k kupon yapacam 2.5 Oran verecek kazanırsa Win win olacak 500 arkadasın olacak sırada etkinliği böyle düşündüm nasıl olur
Bence senin düşüncen mantıklı reisEger düşündünüz daha farklı bir etkinlik Farsa söyleyin takip edip hem kazanıp hem dağıtım yapabileceğimiz
HarikaZar etkinliğinden baska söyle bir etkinlik düşünüyorum aramızda sırayla belirleyeceğiniz arkadaşlar adına 1k kupon yapacam 2.5 Oran verecek kazanırsa Win win olacak 500 arkadasın olacak sırada etkinliği böyle düşündüm nasıl olur