Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tron Ağı Güncellemesi

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,061
2,510
113
5 şubatta başlatılan bir güncelleme varmış. Benim kullandığım yer para yatırmayı kapatmış USDT trc20 ve TRX olarak. Haberim yok direkt çekim olarak veriyorum. Beklemede kaldı yollayan taraf başarılı şekilde yolladı sorun yok ama siteye geçmedi. Tron ağı üzerinden işlem yapacaklara duyurulur

sseyhan

Bizi sevenleri üzmeyelim baba
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,080
4,425
113
5 şubatta başlatılan bir güncelleme varmış. Benim kullandığım yer para yatırmayı kapatmış USDT trc20 ve TRX olarak. Haberim yok direkt çekim olarak veriyorum. Beklemede kaldı yollayan taraf başarılı şekilde yolladı sorun yok ama siteye geçmedi. Tron ağı üzerinden işlem yapacaklara duyurulur
Oynadığın site pronet mı ?

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,571
6,223
113
Trust wallet mi güncellemesi dost yani cüzdan hangisi

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,061
2,510
113
Site derken borsa sitesi kcex olarak söylemiştim. Güvenlik olarak nolur nolmaz güncelleme tamamen bitene kadar tutabiliyorlar. Paranızı boş yere gasp ettirtmeyin haberiydi

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,061
2,510
113
Trust wallet mi güncellemesi dost yani cüzdan hangisi
Global olarak bütün tron ağları üzerinde güncellemeymiş. Trust wallet olur , binance olur , kcex olur her firmanın farklı tutumu olur. Ondan dolayı erc20 ya da başka çekim yöntemleri yönelin diyorum güncellemesi bitene kadar

sseyhan

Bizi sevenleri üzmeyelim baba
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,080
4,425
113
Site derken borsa sitesi kcex olarak söylemiştim. Güvenlik olarak nolur nolmaz güncelleme tamamen bitene kadar tutabiliyorlar. Paranızı boş yere gasp ettirtmeyin haberiydi
Tr borsasinda olabilir o durum . Trustta yok dostum. Tr borsasında neden var dersen Veysel Şahin'in ortağı olan zatın hesaplarini dondurdular 500 milyon dolar. O yüzden tr borsasından uzak durun

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,061
2,510
113
Tr borsasinda olabilir o durum . Trustta yok dostum. Tr borsasında neden var dersen Veysel Şahin'in ortağı olan zatın hesaplarini dondurdular 500 milyon dolar. O yüzden tr borsasından uzak durun
Kardeşim TR borsasına sitelerden para çekmeyeceğime göre global borsa da olduğu için haber vermek istedim

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,061
2,510
113

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
106,263
59,728
113
Sabah sanki bununla ilgili bi haber paylaşımı yapilmisti

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,842
2,992
113
Global olarak bütün tron ağları üzerinde güncellemeymiş. Trust wallet olur , binance olur , kcex olur her firmanın farklı tutumu olur. Ondan dolayı erc20 ya da başka çekim yöntemleri yönelin diyorum güncellemesi bitene kadar
daha yeni yatirdim la ne alaka

abostok

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
543
174
63
Pusulabetde tron ile çekim verecektim canli destek pasif durumda dedi mecbur havale ile verdim oda allah bilir kaç saate gelecek

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,061
2,510
113

abostok

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
543
174
63
Pusulabetde tron ile çekim verecektim canli destek pasif durumda dedi mecbur havale ile verdim oda allah bilir kaç saate gelecek
Bide onaylandı diyip göndermeme durumu olursa yandık valla havale ile sıkıntı oluyor