ne kullanıyorsunÇok kesiyo diye düşündüm
ne kullanıyorsunÇok kesiyo diye düşündüm
trustta mı yoruyor bunlar? ben kcexi işlem ücreti yok diye kullanıyorum kafa rahat diye ama güncelleme olayını da uzatmaları kötüBiraz işlem ücretleri fazladır bilgin olsun
Tron trc 20 kullaniyorum normalde neyse havale ile verdim şimdi geldi 20 dk da falan geldine kullanıyorsun
afiyet ve geçmiş olsun dostumTron trc 20 kullaniyorum normalde neyse hacale ile verdim şimdi geldi 20 dk da falan geldi
Ceza yemezsek.iyidirafiyet ve geçmiş olsun dostum
bu boku yiyoruz onu da göze alıyoruz yapcak bişi yok takma kafana kazancın tadını çıkartCeza yemezsek.iyidir
sakinim elleri kaldırayımmı polisbey havayaDostum senin kullandığında olmayabilir ama mevcut bir güncelleme var firmasına göre etkiliyor işte sakin ol
Yeni adrese gönderirken ister onu..Okx a her türlü tron çekim atiyom sitelere sorn yok arada gonderkeen selfi istiyo okdar![]()
borsadan borsaya çok büyük yerle çalışmıyorsan kontrol et dostum. 5 şubatta genel güncellemeymiş ama etkileri firmadan firmaya tetikliyorgenelmi güncellemi yoksa borsadan borsayamı var
binancede yok galibaborsadan borsaya çok büyük yerle çalışmıyorsan kontrol et dostum. 5 şubatta genel güncellemeymiş ama etkileri firmadan firmaya tetikliyor
oralar direkt açılıyormus. zaten kcexdeki güncelleme de bitti @Shellac konu kilit lütfenbinancede yok galiba