- 17,222
- 16,141
- 113
Yok la peçete de diyorlar A-M de diyorlar küfürden banlatacaksiniz beni hahsssAcil müdahale acilimi içiniz kötü
Yok la peçete de diyorlar A-M de diyorlar küfürden banlatacaksiniz beni hahsssAcil müdahale acilimi içiniz kötü
Benim kuzen taksi soygunundan torbacılığıa kadar bi ton icraati vardı girdi çıktı en son otoparkta araba bagajında zula yakalattı 2-3 senedir yatıyo yakında çıkıcakYok kardo maddeden girmedi ama madde yüzünden bir sürü yasa dışı cürüm işledi hepsi patladı sonunda
Araya tire koymasan sıkıntıYok la peçete de diyorlar A-M de diyorlar küfürden banlatacaksiniz beni hahsss
Araya tire koymayı seviyorumAraya tire koymasan sıkıntı
Bonz iiç tertemizDostlar yanlış anlasilmasın yazdiklarim bir kenara , vakit geçsin yorum gelsin diye , 2016 dan bu yana m. Bagimliligi var bendede , hele sigara icmezken hayata giren bir arkadasa giden 10 yil .. 3roin etken maddem , gecen yil temmuz da madde ve kumar tedavisine gidip 3.5 ay Yatılı kaldım . Arındım geri dôndüm tertemiz . Malesef süreç 1 ay kadar sürdü , tekrardan
RaporlandınAraya koymayı seviyorum
TireRaporlandın
Agzima surmem nefret ederim , exi , bonzu cigarası kubarı , ama iste suan ictigimin hastaligi oldugundanndolayi zorunluluk sureci varBonz iiç tertemiz
Neyse battık
Geçmiş olsun uğur a yapisNeyse battık
Uğur kimGeçmiş olsun uğur a yapis
@AnthonyEdwards sen misinUğur kim
FaveeeeeeeeeUğur kim
Şimdide fave miyim amk sırayla bütün banlanan üyeler oldukFaveeeeeeeee
Yat sen salağa kardeşim hahhs iyi sabahlarŞimdide fave miyim amk sırayla bütün banlanan üyeler olduk
Bastım 25kBeyler benim tahmin konusu silindi , gsw 3 ceyrek ust
Ahn keşke dedigin olsaydida guzel bi kaznac olsaydi sabah sabahBastım 25k