Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti TommyEgan / Valeria Velez

Kupon Miktarı
324
Kupon Oranı
9.99

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,068
6,085
113
Yok kardo maddeden girmedi ama madde yüzünden bir sürü yasa dışı cürüm işledi hepsi patladı sonunda
Benim kuzen taksi soygunundan torbacılığıa kadar bi ton icraati vardı girdi çıktı en son otoparkta araba bagajında zula yakalattı 2-3 senedir yatıyo yakında çıkıcak

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,172
4,421
113
Dostlar yanlış anlasilmasın yazdiklarim bir kenara , vakit geçsin yorum gelsin diye , 2016 dan bu yana m. Bagimliligi var bendede , hele sigara icmezken hayata giren bir arkadasa giden 10 yil .. 3roin etken maddem , gecen yil temmuz da madde ve kumar tedavisine gidip 3.5 ay Yatılı kaldım . Arındım geri dôndüm tertemiz . Malesef süreç 1 ay kadar sürdü , tekrardan

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,068
6,085
113
Dostlar yanlış anlasilmasın yazdiklarim bir kenara , vakit geçsin yorum gelsin diye , 2016 dan bu yana m. Bagimliligi var bendede , hele sigara icmezken hayata giren bir arkadasa giden 10 yil .. 3roin etken maddem , gecen yil temmuz da madde ve kumar tedavisine gidip 3.5 ay Yatılı kaldım . Arındım geri dôndüm tertemiz . Malesef süreç 1 ay kadar sürdü , tekrardan
Bonz iiç tertemiz

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,172
4,421
113
Beyler benim tahmin konusu silindi , gsw 3 ceyrek ust

snnemre

Çok da inanmayın insanların samimiyetine