- 6,045
- 6,056
- 113
Kanal varmıBen içerken psikolojimi maf etmişti 8 aydır temizim yeni yeni duzeliyorjm Allah yardımcısı olsun içiyorsa zor bırakmak
Kanal varmıBen içerken psikolojimi maf etmişti 8 aydır temizim yeni yeni duzeliyorjm Allah yardımcısı olsun içiyorsa zor bırakmak
Bıraktım kardeşim kanal benden uzak olsunKanal varmı
Bağımlı bağımlıdır aga lafı kötü tabi de kinamam kimseyi methide aynı A-M si de Allah yardımcısı olsun bırakmak isteyenin hepsi aynı terhana maalesefO kadar senedir takılıyorum hiçbir şekilde bulaşmadım yanımda çok bulaşan oldu bunlara burada da bazı karakterli yoksunu insanlar vardı isim vermeyeceğim bana metçi mi denediler bana demediklerini bırakmadılar namussuzlar iftira atmak çok kolay
A-M dikkatimi çektiBağımlı bağımlıdır aga lafı kötü tabi de kinamam kimseyi methide aynı A-M si de Allah yardımcısı olsun bırakmak isteyenin hepsi aynı terhana maalesef
Sana hiç yakistiramadimBen içerken psikolojimi maf etmişti 8 aydır temizim yeni yeni duzeliyorjm Allah yardımcısı olsun içiyorsa zor bırakmak
3 gün dost , 15 dakika uyumamışımdırKardo o sabah 6 dan sonra batar bir
Kaç konuya musallat olur sonra gider kazandırayım diye bir konu açar kendi kendine öğlen 11 e doğru yatar uyur aynı hep 👋🤣
Ismi öyle çünkü algıda seçicilik yaptın hshdsA-M dikkatimi çekti
Taho. Ben genelde söylüyorum koreks iciyorum bagimliyim diyeMethci
Durduk yere günaha soktun şimdi beni hemde bu saatte bi daha duş falan uğraştırcanIsmi öyle çünkü algıda seçicilik yaptın hshds
Koreks ağrı kesici miTaho. Ben genelde söylüyorum koreks iciyorum bagimliyim diye
Büyük seçmiş yalnız kanka he ahahhssnndIsmi öyle çünkü algıda seçicilik yaptın hshds
EroinKoreks ağrı kesici mi
Geç kaldık aga 17 sene takıldım ben dün başlayan değildim mahalle öyleydi takıldık herseyi mi elimden aldı bıraktım ama geç oldu yapacak bisey yok kimseyi kınamam benim babam da benim oğlum yapmaz derdi yapmaz dediği ne varsa yaptık büyük konuşmamak gerekSana hiç yakistiramadim
Cacık yapan emoji yok muDurduk yere günaha soktun şimdi beni hemde bu saatte bi daha duş falan uğraştırcan
Kardeşim etme bak benim birader 38 aydır içeride daha 2,5 senesi var sonu ya mezar ya cezaevi
İçmek yasak mıKardeşim etme bak benim birader 38 aydır içeride daha 2,5 senesi var sonu ya mezar ya cezaevi
Bırakırsın umarım askerde veriyorlardı banada koreksTaho. Ben genelde söylüyorum koreks iciyorum bagimliyim diye
Yok kardo maddeden girmedi ama madde yüzünden bir sürü yasa dışı cürüm işledi hepsi patladı sonundaİçmek yasak mı
Acil müdahale acilimi içiniz kötüIsmi öyle çünkü algıda seçicilik yaptın hshds