- 16,440
- 15,222
- 113
Ona yok sosis salam sirdan sirdan 🤣Kardo o sabah 6 dan sonra batar bir
Kaç konuya musallat olur sonra gider kazandırayım diye bir konu açar kendi kendine öğlen 11 e doğru yatar uyur aynı hep 👋🤣
Ona yok sosis salam sirdan sirdan 🤣Kardo o sabah 6 dan sonra batar bir
Kaç konuya musallat olur sonra gider kazandırayım diye bir konu açar kendi kendine öğlen 11 e doğru yatar uyur aynı hep 👋🤣
Gökho dostum yeter 2 gecedir altıma işeteceksin makara tukara ahahahahahhasCakmak gazimi cektin o nasil yazi
Şizofren miKardo o sabah 6 dan sonra batar bir
HahahahahHNe dediğin belli değil küfür mğ ediyosun napıyosun
MethciŞizofren mi
Gökho dostum yeter 2 gecedir altıma işeteceksin makara tukara ahahahahahhas
Hahahhaahshshs Metin ice harbiden böyle mi oluyor kafayı yiyor değil miMethci
Tercümesidost verdiginntum. Sozleri unuttub hethal bir. Kuponnlseyim44t5y7
Cs go nickimi buYok muro dayi iptalbertukerv6
Torbacısı sağlammışMethci
Sen uzman mısınTercümesi
Dost verdiğin tüm sözleri unuttun herhalde
Kupon söylememi istermisin
Hata kodu:44t5y7
Fatal errorTercümesi
Dost verdiğin tüm sözleri unuttun herhalde
Kupon söylememi istermisin
Hata kodu:44t5y7
Ordinaryüs profesör diceksinSen uzman mısın
Hayır o kansız kardo anlar 🤣🤣🤣Sen uzman mısın
Pıhtılaşma hissediyorumHayır o kansız kardo anlar 🤣🤣🤣
AhahskwkskkdPıhtılaşma hissediyorum
Ben içerken psikolojimi maf etmişti 8 aydır temizim yeni yeni duzeliyorjm Allah yardımcısı olsun içiyorsa zor bırakmakHahahhaahshshs Metin ice harbiden böyle mi oluyor kafayı yiyor değil mi
Allah'tan iş bulaşmadım biliyor musun ne ona ne eye ne tsBen içerken psikolojimi maf etmişti 8 aydır temizim yeni yeni duzeliyorjm Allah yardımcısı olsun içiyorsa zor bırakmak
O kadar senedir takılıyorum hiçbir şekilde bulaşmadım yanımda çok bulaşan oldu bunlara burada da bazı karakterli yoksunu insanlar vardı isim vermeyeceğim bana metçi mi denediler bana demediklerini bırakmadılar namussuzlar iftira atmak çok kolayBen içerken psikolojimi maf etmişti 8 aydır temizim yeni yeni duzeliyorjm Allah yardımcısı olsun içiyorsa zor bırakmak