1 hafta içinde yapılmayan iade başvuruları Suriyeliler için hazineye devrediliyordu geçmiş olsunArkadaşlar halkbank ile başvuru yapmıştım kuradan çıkmamış iade için halkbank sisteme giriyorum bu tc ile başvuru yok diyor aynı sorunu yaşayan oldu mu
1 hafta içinde yapılmayan iade başvuruları Suriyeliler için hazineye devrediliyordu geçmiş olsun
5 iş günü sürüyor sisteme düşmesi.Arkadaşlar halkbank ile başvuru yapmıştım kuradan çıkmamış iade için halkbank sisteme giriyorum bu tc ile başvuru yok diyor aynı sorunu yaşayan oldu mu
Harbi mi diyorsun ya1 hafta içinde yapılmayan iade başvuruları Suriyeliler için hazineye devrediliyordu geçmiş olsun
Bi o kaldı zaten onu da yapsınlar1 hafta içinde yapılmayan iade başvuruları Suriyeliler için hazineye devrediliyordu geçmiş olsun
Ben de dedim bir katakule dönmüştür el koymuşlardır1 hafta içinde yapılmayan iade başvuruları Suriyeliler için hazineye devrediliyordu geçmiş olsun
Hayır ama olsa şaşırmam sbshshsHarbi mi diyorsun ya
Herşey beklenir valla puajaaBen de dedim bir katakule dönmüştür el koymuşlardır
Halkbank toki içşn iade sayfası yapmış tc giriyorum bu tc ile başvuru yok diyor kanka5 iş günü sürüyor sisteme düşmesi.
Ara ara kontrol et bankayı TC yazarak
Tamam 5 iş günü sürüyor dedim ya oraya düşmesiHalkbank toki içşn iade sayfası yapmış tc giriyorum bu tc ile başvuru yok diyor kanka
Aynen sonuçlnır sonuçlanmz düşmüyor önce TOKİ o ekrana yansıtıyor sonra çıkıyorTamam 5 iş günü sürüyor dedim ya oraya düşmesi
Sağol dost durumu nerden görüyoruz önceden bi sayfa vardı e devletten orda durumu yazıyordu onu da bulamıyorumTamam 5 iş günü sürüyor dedim ya oraya düşmesi
TOKİ başvuru sayfasından yeni başvuru yapar gibi yap orda eski başvurun görünüyorSağol dost durumu nerden görüyoruz önceden bi sayfa vardı e devletten orda durumu yazıyordu onu da bulamıyorum
5kkaç paraydı bu toki parası
Bi yerden göremion.Sağol dost durumu nerden görüyoruz önceden bi sayfa vardı e devletten orda durumu yazıyordu onu da bulamıyorum
Eyvallah dostTOKİ başvuru sayfasından yeni başvuru yapar gibi yap orda eski başvurun görünüyor
Emlak katılımdan parayı gönderdim ben iadeyi webden almıştım anındaArkadaşlar halkbank ile başvuru yapmıştım kuradan çıkmamış iade için halkbank sisteme giriyorum bu tc ile başvuru yok diyor aynı sorunu yaşayan oldu mu