- 2,804
- 580
- 113
Banka şubesi ya da atmden alınabilir yazılmış
Yok dost ben oyle aldim iademi , keske toki çıksaydıda almasaydimBi terslik var iade icin yatırım istemez dolandırıcılık olma ihtimali yuksek
Son sıra toki dolandırıcılıgını da duydugumuz icin bekliyorum yaniYok dost ben oyle aldim iademi , keske toki çıksaydıda almasaydim![]()
Ne yatırım yapması yatırım falan yok. 5 gün sora sistem çekime izin verecek yatırdıgımız 5000 i cekecegiz. Dolandırıcı bunlar inanmasın kimseSeninki toki basvurusuydu dost , simdi iade basvurusu yapman lazim , asagidaki linkten basvuru yapip verilen ibana 2000 yatirman lazim totalde 7bin olarak hesabina geri yansıyor,
toki-iiadebasvuru.com
Canlı desteğe yazArkadaşlar halkbank ile başvuru yapmıştım kuradan çıkmamış iade için halkbank sisteme giriyorum bu tc ile başvuru yok diyor aynı sorunu yaşayan oldu mu
Niye yazıyorsun bunu dost sonra biri görecek mantıklı bulacak uygulayacaklat falan1 hafta içinde yapılmayan iade başvuruları Suriyeliler için hazineye devrediliyordu geçmiş olsun
Bizde deriniz pyhhNiye yazıyorsun bunu dost sonra biri görecek mantıklı bulacak uygulayacaklat falan
O zaman bizim parada gitti desene puaha1 hafta içinde yapılmayan iade başvuruları Suriyeliler için hazineye devrediliyordu geçmiş olsun
Bizede çıktı ama acıklama yok dha yorumları da okuyoz hiç mantıklı değil gibi ama baklım hayırlısıBeyler bana çıktı pesinat nzmn odencek
Böyle bişe yok dolandırıcı buSeninki toki basvurusuydu dost , simdi iade basvurusu yapman lazim , asagidaki linkten basvuru yapip verilen ibana 2000 yatirman lazim totalde 7bin olarak hesabina geri yansıyor,
toki-iiadebasvuru.com