- 471
- 101
- 43
Bol şans
🙏🥰Al al dostum çok belliydi tavırlarından selam bile vermem ben artık bu arkadaşa
Nasıl değişik birisin dostum soylemiycem soylemiycem dedim de konuya dikkatlice baksan görürdün konuda 4 kişiye + 5 kişide arkadaşlarına 9 kişiye 350, TL dağıttigini farzet 3000 TL civarı 2000 en11000 kazanan 9k kar eden biri 3k dagitiyo hala neyi sorguluyorsun350 geldi
Ban saolsun herkes cevap attı kimse öyle bişi yapmıyoÖdül attım dedim hiç geri dönüş bile teşekkür vs böylelerini liste alıyorum ben😂
Cidden yazma bir daha bu konuya gördüğüm yerde tersleyesim geliyo seni rica ediyorum !!!350 geldi
İftar vakti kavga etmeyin 😃Nasıl değişik birisin dostum soylemiycem soylemiycem dedim de konuya dikkatlice baksan görürdün konuda 4 kişiye + 5 kişide arkadaşlarına 9 kişiye 350, TL dağıttigini farzet 3000 TL civarı 2000 en11000 kazanan 9k kar eden biri 3k dagitiyo hala neyi sorguluyorsun
Sorgulamamis dost sadece söylemiş sanki yanlış anladın @TheNightMare şansın daim olsun kazananlara tebriklerNasıl değişik birisin dostum soylemiycem soylemiycem dedim de konuya dikkatlice baksan görürdün konuda 4 kişiye + 5 kişide arkadaşlarına 9 kişiye 350, TL dağıttigini farzet 3000 TL civarı 2000 en11000 kazanan 9k kar eden biri 3k dagitiyo hala neyi sorguluyorsun
Yok cidden deli etti ne kavgası adamın tavırlarına bakar mısın ödül öncesi ne kadar gönderileceğini soruyo ödül sonrası miktarı yazıyo bu adam mı şimdiİftar vakti kavga etmeyin 😃
Boşverin hocam, kafanıza göre olmayan adamları engelleyin gitsin. O zaman mesajlar gözükmüyorYok cidden deli etti ne kavgası adamın tavırlarına bakar mısın ödül öncesi ne kadar gönderileceğini soruyo ödül sonrası miktarı yazıyo bu adam mı şimdi
Dost hayır ödül öncesi ve sonrası miktara bu kadar takılan biri ben onun ciğerini anlıyorum neyse sinir olmuycam ama cidden nefret ettiğim insan tipi ...Sorgulamamis dost sadece söylemiş sanki yanlış anladın @TheNightMare şansın daim olsun kazananlara tebrikler
Engellersem onun attığı herhangi bir yerdeki mesajlarda gozukmuyo mu ?Boşverin hocam, kafanıza göre olmayan adamları engelleyin gitsin. O zaman mesajlar gözükmüyor
Hayır gözükmüyorEngellersem onun attığı herhangi bir yerdeki mesajlarda gozukmuyo mu ?
GözükmüyorEngellersem onun attığı herhangi bir yerdeki mesajlarda gozukmuyo mu ?
Aynen öyle bu adamda cidden bozuk çıktıHiç etkinlik açmayıp ödül bekleyenlere atmamak lazım .
Çok açıp çok atanlara da atmak lazım ama bütün gün işim vardı şansa bak 😃Hiç etkinlik açmayıp ödül bekleyenlere atmamak lazım .
Olmaz ama o zaman başka yerde yazdıklarını görüp bozmam lazım ifşa etmemiz lazım bu çakali 😂😂Hayır gözükmüyor
BencedeHiç etkinlik açmayıp ödül bekleyenlere atmamak lazım .
O senin kişisel tercihin artık bilememOlmaz ama o zaman başka yerde yazdıklarını görüp bozmam lazım ifşa etmemiz lazım bu çakali 😂😂
O şekilde de dediğim gibi olmaz ama onu bozmak lazım mesajlarını görüp tanımayanlara tanıtmak lazımGözükmüyor