- 2,689
- 1,870
- 113
bol şlans gececiler olarak
Fast dost ama dekont çıkmadı bı turlu şimdi hallettim şimdi desteğe verdim bekliyorum bakalımHavale mi dostum
Bol bol şans
Havalede öyle şeyler oluyor bol şansFast dost ama dekont çıkmadı bı turlu şimdi hallettim şimdi desteğe verdim bekliyorum bakalım
Site sağlamsa problem olmazHavalede öyle şeyler oluyor bol şans
Başlangıçta olur böyle aksaklıklar , sahne hazırlıkları deriz dostum, sahne yanmak üzere seni bekler🔥🔥🔥🙏Fast dost ama dekont çıkmadı bı turlu şimdi hallettim şimdi desteğe verdim bekliyorum bakalım
Dostum büyük ihtimal adamlar cekim yapan bir hesaba yolluyorlar parayı o yüzden dekont istiyorlar karşı taraf bağlanır ödemem gelmedinfalan derse yolluyorlar onabu dekont isteme huyları da ayrıca deli ediyor insanı ya verdiğin hesabı kontrol ettirsene nedir bu ya
Knka finans canlıdan bağımsız finans onay vermeden onlar bişey yapamıyor dinleri İmanları para olmuşbu dekont isteme huyları da ayrıca deli ediyor insanı ya verdiğin hesabı kontrol ettirsene nedir bu ya
Bazı bankalar artık ekran görüntüsü bile aldırmıyorbu dekont isteme huyları da ayrıca deli ediyor insanı ya verdiğin hesabı kontrol ettirsene nedir bu ya
@tahir1603 Resepsiyondan bekleniyorsun gardaş😎@tahir1603 abi buraya gel orda siliyorlar .d
Jahdhdhs nabiyon mala vurmaya devam mı@tahir1603 abi buraya gel orda siliyorlar .d
o zaman vay aq halimiz baya boktan diyelimKnka finans canlıdan bağımsız finans onay vermeden onlar bişey yapamıyor dinleri İmanları para olmuş![]()
Tesekkurler gardaş hahhdd@tahir1603 Resepsiyondan bekleniyorsun gardaş😎
Yok abi iş yok şu aralar .d bostayim jojoda çalışıyorum .dJahdhdhs nabiyon mala vurmaya devam mı
5-6 kod aliyondur sen günlük o zamanYok abi iş yok şu aralar .d bostayim jojoda çalışıyorum .d
Kodcu olarak mı dost, el altından hele bir kod versen diyom😂Yok abi iş yok şu aralar .d bostayim jojoda çalışıyorum .d