- 2,689
- 1,870
- 113
tüm şans ayağına gelmesine rağmen 3 kere geri çevirdi 4-5 yapmamak için ne diyelim
4.5 dan 2 alsak bunların hiç biri olmaz 10 farkla biterditüm şans ayağına gelmesine rağmen 3 kere geri çevirdi 4-5 yapmamak için ne diyelim
İlk atışı atsaydi 2. Kacirsaydi nasıl aynı oluyordu pekiAtsaydı skor yine aynı olurdu
Oyunun seyri değişirdi reisİlk atışı atsaydi 2. Kacirsaydi nasıl aynı oluyordu peki
olmuyodu.Atsaydı skor yine aynı olurdu
kral daha çok saniye vardı o atışta hadi diyelim 1 tane attı 2 tane daha atardıOyunun seyri değişirdi reis
Hocam matematiksel olurdu da işin seyri değişirdi bu maçta bu handikap bu dakika almak yanlıştıolmuyodu.
evet doğru söylüyosun kral handikap yanlıştıHocam matematiksel olurdu da işin seyri değişirdi bu maçta bu handikap bu dakika almak yanlıştı
Bol şans dostum inşallah kazanırsın rol takip etmiyorum normalde bunu takip ediyim inşallah getiririzBu gelirse devam ederiz kötü gidiyor ama isteyen takip etsin
Ekli dosyayı görüntüle 918514
Döner mi dost adamlar 10-0 seri atacağına tam tersi seri yediAga umarım döner burdan
Ağa geçmis olsun sana sözüm vardı rolünü takip edicektim lakin bir türlü edemedim kusura bakmaDöner mi dost adamlar 10-0 seri atacağına tam tersi seri yedi![]()